Livet med en Tom – om livet med min prins

Bloggutmaningen 12 och 13 och 15

012. 5 leksaker du tyckte extra mycket om som barn

1. Vovven en gosedjurshund som jag ärvde redan som liten av mamma, han har hängt med i vått och torrt och tagit emot mängder av tårar, rest till exotiska länder och han hänger fortfarande med.

2. Playmobil älskade lekarna med min husbil och operationssal m.m.

3. My Little Pony ja finns det något mer att säga än att jag älskade dessa fixa man och svans med borste och band.

4. Barbie fanns också hos mig som något jag verkligen uppskattade att leka med.

5. Mitt piano kanske inte en leksak men det fanns där nästan hela min uppväxt och det var en stor sorg när jag var tvungen att göra mig av med det eftersom jag inte fick plats med det i lägenheten.

IMG_20140113_194108

013. Vilken är din favoritfilmgenre?

Trodde någon fråga skulle vara enkel jag älskar ju film. Ser mängder med film och vi har ett riktigt filmbibliotek. En favorit är i alla fall äldre krigsfilmer som the Dirty dozen, Kanonerna på Navarone och Örnnästet dessa filmer har jag nog sett hundra gånger. Jag gillar Errol Flynn. Sedan för att nämna en nyare film så tar jag filmatiseringen av Le Miserable eftersom det är min favorit musikal och varit länge så älskade jag den och Behind red door så underbar med Kiefer Sutherland som aids sjuk. Jag ser här ett tema nämligen Sutherland där mina krigsfilmer ofta innehåller Donald och så en med sonen Kiefer. Jag ser även fantasy, action m.m. Vad jag däremot inte ser är romantiska komedier.

MV5BMjY3ODA0NTgxNl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDcxOTAzMQ@@._V1_SX214_

Sedan upptäckte jag den här frågan 015. Vilken är din favoritskådespelare? och den anser jag mig redan svarat på i detta inlägg och jag vill inte att det ska bli tjatigt med den här utmaningen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.