Livet med en Tom – om livet med min prins

Loppi bloggbag

Vi fick en rolig överraskning i fredags min son och jag, vi fick nämligen hämta ut en loppi bloggbag. Den här gången var den specialiserad för 1-3 åringar, men vi fick en ändå. Tyckte verkligen att produkterna skulle passa Tom.

IMG_20131130_083155

Det första som försvann ur högen med saker var lego Duplo asken vilken innehöll zoovänner 10501. Det blev lek vid köksbordet med isbjörnen och pingvinen och duplobitarna. Trots få bitar blev det många byggda varianter och de två djuren var han mer än lycklig för. Skulle säga att det skulle passa som paket i en paketkalender nu i december.

Nästa del till testning var Pixiboken från Bonnier Carlsen vika vi tidigare bloggat om eftersom det är favorit böcker. Nu hade vi både tur och otur eftersom det var en bok vi redan hade, men det var en av de stora favoriterna nämligen en om Bo av Morten N. Pedersen. Eftersom vi hade just den här så ska Tom ge den till någon som han tycker ska få uppleva den. Detta är också att rekommendera i en paket kalender bra storlek och ett pris som passar när man ska få ihop till 24 små gåvor. Vad vi har i våran kommer det bilder på framöver.

Sedan har vi testat några produkter från coop :

Majskrokar har gått hem under hela Toms uppväxt så de brukar vi ha hemma, dessa fick följa med i bilen till Stockholm perfekt att ge under en bilfärd när det börjar bli lite tråkigt och man behöver flytta fokus ett tag. Mycket som man kan ge barn i bilen är lite otäckt med tanke på att de kan sätta i halsen. Majskrokar smälter i munnen och det blir inte kladdigt överallt. Pluss enligt mamma.

Coops ekologiska fruktdryck var också en hit, men fortfarande när det gäller sådan dryck så är det helg dryck. Sedan fick vi en klämmis med fruktkräm vilket också det kan vara en sån där nödlösning när man är iväg på utflykt eller om det behövs något i magen lite snabbt och lätt, men inget som vi tänkt ha hemma för jämnan.

Nästa produkt var något som jag själv som förälder var väldigt nyfiken på nämligen KidsZoo från Acrilex vitaminer som är framtagna för barn som just det vitaminer är ett kosttillskott. Vi som har ett barn som inte är stor i maten och som det är väldigt svårt att variera maten med så kan det ibland kännas som om det behövs. Vi fick c-vitamin, men jag är mer inne på att prova omega 3. Såg på deras hemsida att det går att beställa kostnadsfria smakprover.

Folksams praktiska barnkit var en lycklig överraskning eftersom den innehöll massor av bra saker praktiskt förpackat till resan eller bara i bilen. Vatten avvisande plåster ( ja såna har vi väl en uppsjö av), skavsårsplåster (perfekt har stått på en sån där bra och ha lista ett tag), brännsårsplåster (visste inte ens att det fanns), brännskadegel, torkare och solskyddskräm. Ett sånt där kit som alla borde ha, men ingen ska behöva använda ( förutom solskyddskrämen då som faktiskt är förebyggande).

Tack snälla Loppi för att vi fick testa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

    Vad roligt att ni med provade den. Jag blev super nöjd med min 😀
    Vill tipsa om två tävlingar i min blogg.
    Vinn en lampskärm från filurdesign. Avslutas 15/12. Tävlingen hittar du HÄR: http://lottizdays.blogg.se/2013/december/tavling-vinn-en-lampskarm-fran-filurdesign.html
    Och i den andra kan du vinna en matservice från filur design, två vinnare utses. Den avslutas 6/12 och du hittar den hÄR: http://lottizdays.blogg.se/2013/november/tavling-vinn-en-servis-fran-filur-design-tva-vinnare.html

    1. Jessica

      Ska in och kika på dina tävlingar. Visst är det kul med paket som kommer hem speciellt när det är något att dela med barnet/barnen