Livet med en Tom – om livet med min prins

Christmasevent på caféopera

Igår var jag på Loppis julevent på Caféopera, det var väldigt uppskattat av mig. Jag var som vanligt lite wild and crazy och tog bilen in till stan hyfsat mycket trafik, men som vanligt inga problem. Var som vanligt tidig eftersom jag hatar att vara sen. Gick en sväng i lite butiker, men kände att jag inte hade någon lust att göra det. I stället gick jag en promenad i kungsträdgården och ner längs vattnet.

Sedan gick jag upp till Caféopera och väntade in öppnandet, fick lite trevligt sällskap i kön av Ewa, Anna, Linda och Annika. Vi klev in och blev bjudna på glögg och pepparkakor . Sedan hälsade bästa Charlotta från Loppi oss välkomna med lite julmusik och tomteluva.

IMG_0404

Sedan kom HAN som vi alla väntat på Andreas Weise och som var eftermiddagens konferencier en super charmig kille och toppen av allt var att han sjung en sång.

IMG_0410

På programmet stod annars barnmodevisning med polarn o. pyret som även hade med sig Polarn den stora kaninen. Tyvärr var det inget i deras kollektion som passade min son.

IMG_0419

En kändis panel avhandlade ämnet släktfejder och julbråk det kom upp olika saker som kan vara anledning till bråk och lösningar på dessa. Spännande att höra att det finns så mycket som kan vara anledning till bråk. Däremot höll jag med om att man ofta har för stora förväntningar på allt man ska hinna på en dag. Så vi hade redan bestämt oss för att begränsa oss den här julen allt måste inte finnas på julbordet. Vi väljer våra favoriter och så tar vi det lugnt hela dagen istället.

Blomsterlandet dekorerade kransar på scen och hade fler med sig i sin monter, några fastnade jag för och jag tror att jag hittade två som jag ville kombinera för att få min egen favorit. Det blev ett kreativt möte.

IMG_0424

Sedan bakades det cupcake med smak av saffran och kokos med pepparkaksfrosting på, med hjälp av obh Nordica. Super fina maskiner i färgen chili.

IMG_0415

Avslutningsvis visade Stor och liten upp lite av det som branschen utsett till årets julklappar det var bland annat Disney infinity och prinsessan sofia lekslott och ninja turtles.

IMG_0428

Avslutningsvis tackade Andreas för sig genom att göra sin fars hedersuppdrag tända ett ljus och säga från oss alla till er alla en riktigt god jul.

IMG_0438

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.