Livet med en Tom – om livet med min prins

Allra käraste Astrid

Idag skulle vår underbara Astrid Lindgren fylla 106 år, så här hemma har vi firat med att läsa Emil Böcker för hela slanten. Det kändes både värdigt och speciellt att högtidlighålla en sådan dag. För mig som barn var hon allt det som fick mig att läsa och lyssna. Dessa böcker har jag även de i en specialbox med en snickarbo och flera figurer att leka med. Naturligtvis ville Tom vara katten.

IMG_0400IMG_0402

Hon satte inte bara fantasin i brand ibland var hon också den som skrev om den enkla människans historia. Bonde livet som det kunde te sig… det är till viss del så jag har mina rötter i Småland därför känns det så oerhört viktigt. Ett sätt att berätta för Tom med hjälp av böcker nu när ingen från den tiden finns i livet.

Min favorit bok annars är också det en bok som jag kan relatera till rent privat en bok som än idag kan röra mig till tårar: Allra käraste syster.

Till sist tänker jag avluta den här kvällen med en kopp te och kramas med min uppvärmda riskudde så att ryggen håller för ännu en arbetsdag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.