Livet med en Tom – om livet med min prins

Vardagsgöra

Ja vad gör man en vanlig vardag efter jobbet egentligen, ibland känns det som om man har hur mycket som helst att göra och ibland får man ingenting gjort.

Idag gick jag tidigare från jobbet in till hörcentralen för en sista check av hörapparaterna, sedan snabbt för att hämta Tom. In på nära affären för inköp av juice, bröd och pålägg. Hem och göra det man längtat efter hela dagen nämligen umgås med sonen.

Lte soffhäng med tvspel och prat, sedan sätta igång tvätten plocka ihop den rena från igår, tömma diskmaskinen, ta reda på den utspridda disken från kvällen innan och frukosten, sätta igång med middag äta tillsammans och sedan varva ner för sängen.

Pyjamas på tandborstning och sedan val av bok och läsning. Kram och puss och sedan upprepas den svåra nattningen innan sonen däckar av trötthet och jag får en timme innan jag själv däckar av trötthet.

Ikväll insåg jag också att vi la lite feber till alltihop, känns super, not. Så värmd riskudde på axlarna och lite meningslös tv sedan sova sova sova.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.