Livet med en Tom – om livet med min prins

Tillbaks i vardagen

I fredags åkte jag och Tom till Tranemo med mormor och morfar, därifrån tog vi sedan en tur till Ullared för lite julshoping. Det blev en lyckad resa med många fina inköp det mesta kan jag så klart inte visa här eftersom jul är överaskningarnas tid, men vi kan säga så här att nu kan det nästan bli jul på en gång. Klappar nästan klara känns utmärkt.

Jag vet att det kan vara provoserande att säga att man är färdig i november, men för mig är det inget konstigt för jag är en väldigt planerande människa och gillar att vara i god tid med det mesta. Så nu ska jag sätta igång med resten av planeringen. Tänk att det är så mycket att förbereda nu.

I helgen är det farsdag, ska få rum med en middagsbjudning och sedan är det födelsedagskalas känns underbart att vara ledig och slippa offra helgen till det. Det är också advent något som jag älskar mer än julen. Första ljusen i fönstren och lite pynt. Det brukar vara då man hinner njuta som mest också sedan är det bara massa måsten inför julen. Vill helst bara ha det fridfullt hela julhelgen.

Vi reste som sagt hem på lördagen och därför blev söndagen en dag för återhämntning vilket det så klart inte blev för det kommer ju alltid bakslag söndagen var en sådan gällande Toms sömn allt var ledsamt och det rann många tårar innan han kunde slappna av och 21.40 fick jag honom att sova, själv var jag helt slut då.

En av de saker som han var mest upprörd över är att söndagen blev en liten dag och med det menade han att det blev mörkt så fort tillsammans med att han inte hann allt han ville. Stackars mammas liten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.