Livet med en Tom – om livet med min prins

Loppi blogbag 2

IMG_0392

Förra veckan hämtade jag ut min loppibag en kartong från Loppi det var en rolig blandning av överaskningar.

Först dvdn Croodarna en tecknad film om en förhistorisk familj. Den är från sju år och det märktes lite när jag tittade på den tillsammans med min fyra åring som inte riktigt gillade den. Lite i läskigaste laget ibland. Själv tyckte jag den var riktigt kul fast då är jag ju barnsligt förtjust i tecknade filmer.

En rollon från barnängen den var härligt fräch trots det är den just det den utger sig för att vara sensitiv. Den gåt att använda trots att man är nyrakad under armarna utan att bli röd eller att det svider. Helt klart en ny favorit.

Sedan fick vi en kryddkvarn från santa maria Coriander och chili, har själv prövat den på min ugnstekta laxsida igår. Tyckte den blev god fast Tom klagade lite på att den blev het. Tycker det är kul att testa nya kryddor speciellt nya blandningar.

Reztart beskrivs som ett näringsrikt mellanmål med lågt GI. Tyvärr tror jag att jag hade otur när det gäller smak för banan har aldrig varit en favorit för mig så inte den här gången heller. Annars gillar jag olika vars eftersom det är lätt att ha som mellanmål på jobbet och liknande.

SweetDrops Stevia med chokladsmak från SweetLeaf var en av de mer spännande sakerna i bagen, var först lite rädd för hur jag skulle använda den så jag blev glad när det fanns ett tips på drickchoklad så nu har jag fått lite självförtroende så nästa gång ska jag testa den i bakningen.

Tack snälla loppi för en rolig test vecka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.