Livet med en Tom – om livet med min prins

Trötthet

Har suttit och kikat tillbaka på mina inlägg under det här året och det som slår mig är hur ofta jag klagar på att jag är så trött. Nu är inget undantag skillnaden är att jag börjat reflektera över om jag faktiskt inte mår så bra. För så här borde det inte vara; så här illa ska väl inte livet kännas. Det borde finnas mer energi än att jobba och känna sig helt slut.

Så nu har jag som mål att ta reda på varför känner jag mig så här är det något fysiskt eller beror det på livssituationen vi har. Osäkerheten, stressen eller otillräkligheten. Ja vissa saker kan kännas väldigt självklara. Dock är det inte säkert att det är det som är orsaken.

Efter det kommer också lösningen hur ska allt lösas det är ju en fråga som kräver svar på föregående frågor, men förhoppningsvis finns det en lösning på allt.

Jag vill ju må bra och det krävs att jag mår bra för att kunna ta tag i allt som krävs nästa år så mycket som kommer att förändras. Skulle ju faktiskt vilja glädjas åt att det kommer något nytt i mitt liv.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.