Livet med en Tom – om livet med min prins

Min rastlösa son

Min son kan inte somna, han sover så gott när han väl somnat både hela nätter och långa mornar ibland. Det som är problemet är att somna han vill för det första inte gå och lägga sig detta är inget ovanligt i sig barn är ju nyfikna och har svårt att känna efter när de har roligt. Nästa steg är när han har gått och lagt sig då kommer han nästan alltid upp en gång för att berätta vad han tänker på. Det är mycket funderingar i det lilla huvudet och de kommer alltd vid sovdags. Han är bekymmrad över fel på dagis, han är ledsen över meningsskiljaktigheter vi haft, men ibland är det bara enkla saker som att kudden känns fel.

Jag har en liten Alfons som ska bara… törstig, kissnödig, läsa saga, sjung sånger alltid en lång lista med önskemål. Vissa saker känns viktiga som att reda ut hans bekymmer och att ge närhet är också så viktigt.
Det har också sakta men säkert dyka upp räddslor för mörker och monster, men min son uttrycker sig inte så tydligt i sin rädsla men jag vet ju hur han menar när han säger att det är tråkigt att ligga i sin säng eller vara nere själv.

IMG_0390

Nu sover han för ikväll och han har kommit till ro. Gud vad jag älskar mitt barn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.