Livet med en Tom – om livet med min prins

En dag i Stockholm

I lördags följde Tom och jag med mormor och morfar till Stockholm de skulle hämta ett skåp som kommit. Vi började med att leta parkeringsplatser denna lördag var ett undantag det var hur mycket trafik som helst och eftersom vi hade släpkärra blev det ännu svårare. Precis när det tjockar till och min pappa börjar känna sig lite stressad så pratar Tom konstant han är en mästare att känna av sinnesstämningar, däremot är hans reaktioner inte lika rätt. Så pappa säger att han kan släppa av oss och leta själv, då tystnar Tom på en gång för nu blir han osäker för det sista han vill är att förlora kontrollen över oss jag känner detoch föreslår att vi håller ihop och vi hittar en parkering.

Vi tog en härlig frukost på Vetekatten vårt favorit fik och det var verkligen sådär super mysigt att sitta så alla fyra. Sedan blev det lite fönstershoping och en och annan överaskning till Tom.

Hämtade skåpet och åkte hem, då längtade Tom efter lek medmormor och morfar och jag längtade hem till min soffa och säng jag blev en trött mamma.

IMG_0386

Tom i sin fina Isbjörns fleece som jag hade den stora förmånen att få i valfri färg under Fab mamas. Den är en favorit mest för att den är så mjuk och gosig att vara i.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.