Livet med en Tom – om livet med min prins

Shrunks vilopläd

Idag har jag varit på barn och baby som är en branch mässa för utställare inom barn och baby produkter. Jag var inbjuden som bloggare av Norröanywhere. De visade sina produkter som är inovativa gällande sömn och vila för barn. Det var verkligen kul att få klämma och känna på produkterna och det var fler som jag kände skulle passa i vårt vardagsliv.

Vilo pläden från the Shrunks skulle jag verkligen vilja ha till Toms dagis speciellt efter händelser på dagis då han blivit biten på grund av bråk om madrasser vid vilan. Med en egen vilopläd skulle han alltid ha sin egen plats vid vilan och verkligen kunna vila. Det är som sagt inte lätt att komma till ro i en situation där det är mycket barn därför önskar man sig som förälder en trygg situation för sitt barn. Detta känner jag inte att vi har just nu, så den här blir en stor önskan från både vi föräldrar och vårt barn. Så här fungerar den The Shrunks vilopläd kombinerar en skön madrass, en mjuk fleecefilt och kudde – i en och samma produkt. Madrassen luftfylls med en fotpump.

IMG_0367

IMG_0368

Den där triangeln som ni ser i sängen skulle vara perfekt i Toms loftsäng så att han inte rullar ut, och då skulle vi föräldrar också få en lugnare natt sömn.

Tack för ett trevligt och inspirerande möte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.