Livet med en Tom – om livet med min prins

Vilket tjat va

Just nu kommer det att bli mycket bloggmiddag och mycket sponsorlänkning och jag beklagar till er som inte tycker att det är lika roligt, men jag tycker att sponsorerna är värda det efter ett sånt här event så nu får ni gilla läget ett tag. Ska se om jag inte kan varava det med lite tok också. Det kommer en tävling snart också.

IMG_0337

Jag nämnde att man vann fler saker under kvällen jag vann en av Meekatts plancher nämligen fredagsmys min absoluta favorit är överleva så nu blev jag ju ännu mer sugen på den så att det går att sätta dessa tillsammans.

Sedan vann jag ett linne sytt av Minidevlan det fina med ugglor. Ja jag vann igentligen ett annat plagg men kunde byta till mig ett som skulle passa min lilla kille. Tack.

IMG_0358

Jag vann också en studio fotografering hos studio apelsin, jätte kul perfekt för oss som inte har ett enda foto uppsatt på oss så jag hoppas att vi kan ordna så att hela familjen kan vara med då skulle jag vilja ha en riktigt stor kopia.

IMG_0357

Sedan hade jag även turen att vinna en av facebooktävlingarna innan middagen och då vann jag ett presentkort hos living and room. Vad jag valde får ni se senare.

Tack snälla sponsorer och Eva och Anna många kramar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.