Livet med en Tom – om livet med min prins

Den underbaraste av middagar

Jag trodde nog att det skulle bli trevligt lite samkväm med en hel del kvinnor, men inte så här roligt jag hade verkligen en kväll att minnas. Jag åkte in till city direkt efter mässan och parkerade bilen tyvärr en liten bit från resturangen, en bit som skulle kännas extremt lång när jag skulle hem visade det sig.

Jag fick ett meddelande att en bloggare som skulle på middagen satt på ett hotel och fördrev tiden så jag gick dit och vi satt och snackade lite innan det var dags att gå till Sahara där vi betalade vår meny och gick och satte oss.

Ewa och Anna som var både arrangörer och kvällens värdar hade verkligen slitit som djur i flera månader inte minst sista dygnet när allt skulle packas in i bilar och köras till resturangen. Ja dessa två kvinnor hade verkligen kämpat för att ge oss en underbar kväll med fokus på kvinnan.

Vi åt god meze och det kom in inte mindre än 16 olika smårätter det fanns det som var helt underbart gott och sådant som jag helt enkelt undvek att äta, kände mig modig och smakade på fler saker som jag inte alls kände till.

Under hela middagen så lottades det ut vinster till oss gäster från de många sponsorerna vilket var ett trevligt avbrott i ätandet. Det blev inte en vinst utan fyra stycken var och det var underbara vinster. Kände mig absolut lyckligt lottad hela kvällen.

Kvällen hade faktiskt ett slut och när det var över fick vi inte mindre än tre stoora goodiebags med ett helt underbart innehåll och en liten kylväska. Nu kommer vi till det där med promenade till bilen för trots att jag hade en resväska med hjul så höll jag på att bära ihjäl mig. Det var så tungt och mycket att det inte fick plats i väskan.

Trött men lycklig kom jag hem tjugo över tolv och fick där till sovmorgon innan vi hämtade hem älsklingen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.