Livet med en Tom – om livet med min prins

Underbara barn mässan

Morgonen började tidigt igår när jag tog bilen till Älvsjö för underbarabarn mässan som jag längtat ett helt år sedan förra gången. Jag var osäker på hur lång tid det skulle ta att köra med vardags trafik så jag tog till lite och det var lite som jag misstänkte bilköer och olyckor som skapade mer köer. Trots det var jag väldigt tidig och tog en välbehövlig paus i bilen. Vid åtta gick jag upp till mässan gick på toa tog lite värme. Sedan träffade jag på Eva och Anna. Två slitna damer så här dagen D för bloggmiddagen2013 mer om den senare.

bloggfrukost

Vi fick våra badges, goodibag och frukost påse från Rica sedan fick vi vår halvtimme själva inne på mässan vilket gick allt för fort. Hann i allafall besöka mina viktigaste förhandsval av montrar. Hos kids koncept blev det en del fynd.

IMG_0334

Sedan besökte jag Kläppi där jag gjorde ett av mina bästa köp. två böcker och en super fin t-shirt till Tom. hade kunnat köpa så mycket mer men det var ändå rätt så dyrt. Fast så otroligt spännade saker istället för allt det där man möter varje dag.

IMG_0342

Sedan hälsade jag på hos underbara Shama hos tröstisar en av mina favoriter som har funnit hos oss under lång tid, längtar så efter hennes nyheter som örngott och snuttisar. På mässan kan man handla till 25% och om man köper ett gosedjur så skänker hon ett till cancersjuka barn. Så besök hennes monter.

Annars finns det som alltid en massa kul för barnen att göra snickra hos BWCC, Slajm verkstad hos barn i stan, kasta boll hos folksam m.m.

Detta var några av mina guldkorn hoppas att ni får en bra dag under erat besök av mässan.

Sedan ska jag också presentera sposorerna i blogggoodibagen

IMG_0328

Tack till alla sponsorer, Snuttis från Geggamoja, mössa från Novastar, Plåtbox från Vossatassar, sittunderlag från barnistan, badboll från Rica , armband från familjesmycken, presenkort från barnskospecialisten, provpåse fån weleda, mugg från babybjörn, Tidning föräldrar och barn pottkalender , nappar från mam, silikonbehållare till teaser.

Tack till underbara barn för att jag fick komma .

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.