Livet med en Tom – om livet med min prins

Städa städa varje fredag …

fast idag var det ju torsdag, men städning har det varit från det att Tom gick och la sig tills halv tio. Fy farao vilket jobb det är när man inte varit hemma hela tiden och när man sedan skulle ta tag i saker. Har skurat badrum, toalett, tvättat och vikt in handukar och min rena tvätt. Imorgon blir det att ta hand om Toms kläder och lakan. Sedan ska vi ha mormor här på mat till kvällen. Ni hör fullt upp just nu.

Ja just ja jag måste ta fram kläder till fab mamas bloggevent också har inte hunnit tänka alls på det men det ordnar sig.

Tom har varit i sitt esse idag på dagis han lekte med pluss pluss och blev tillsagd att städa undan. Han svarade med att hans finger var trött. Ja han skulle städa ändå och då frågade han bästa V om han kunde hjälpa honom och då gjorde de det tillsammans. Smart unge.

Helt appropå så talade han om för personalen att ” jag älskar min mormor och morfar och mamma och pappa ”
Så söt.

Här hemma så höll jag på i badrummet när han gått och lagt sig och det lät från tvättmaskinen så han kom upp och så frågade han ”behöver du hjälp mamma.” Omtänksamma unge. När jag sa att det var bättre att han gick och la sig igen så sa han ” Ha det så bra på jobbet imorgon mamma”. Fy vad jag älskar honom.

IMG_0297

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.