Livet med en Tom – om livet med min prins

Loppi event igår

En härlig gårdag tog jag som sagt bilen till Stockholm för loppi event denna gång handlade det om food and interior. För min del handlade det om att få lite mat inspiration och att få njuta av lite inredningstips.

IMAG0582

Vi träffades på Rica hotel Stockholm där vi hälsades välkomna av Loppi gänget som lämnade över till dagens konfrecierer som för första gången var två stycken nämligen Johanna Westman och Andrea Engsäll.

Lundby som presenterades av Andrea som hade filmat hemma hos sig när hon och hennes barn inredde ett dockskåp med jultema såg hur roligt ut som helst så det kommer kanske att bli julkalender projekt här i år, skulle vara jätte kul att få göra tillsammans med Tom. Hon visade också att på hemsidan finns det tapeter att skriva ut för att förändra i sitt dockskåp. Själv hade jag ett lundbyskåp men det hade både fukt och möss fått tag i på vinden så det var inte mycket att ta fram så det blir att önska sig ett nytt. På plats kunde vi sedan se resultatet av det fina docksåpet.

IMAG0592

Vi fick också träffa Ramundberget igen med sig den här gången hade de med sig kock som fixade goda tilltugg på knäckebröd och kantarell och till det ett michelin kaffe för upplevelsen som kaffe älskare hade jag kunnat friat där och då. Till kaffet alltså. Charlotta berättade att hon var uppvuxen där uppe och lärde sig åka skidor. Är sugen att åka upp dit med Tom, men med en man som tycker slalom är överlagt självmord – att slänga sig ut för ett stup med två plankbitar på fötterna och två pinnar i händerna så lär det inte hända inom snar framtid. Själv var jag där uppe senat under min gymnasietid och skulle gärna uppleva det igen. Tom skulle få gå i skidskola och jag skulle vilja åka längdskidor hela dagen med härlig matsäck med varmchoklad och piroger… Drömmer mig helt bort och är det så att vi bara valde längd så skulle nog sambon också följa med. Japp Ramundberget finns i mitt hjärta, jag har inte glömt.

IMAG0586

Eventet hade också fixat med en inredningspanel som svarade på frågor om trender i inredning, med skräck såg jag att alla gjorde tummen upp åt heltäckningsmattan mitt stora hat objekt genom tiderna. Sedan fanns pastellerna där och att inte konsumera utan att använda det man har och flytta om eller hitta nya användningsområden till gamla prylar.

Viktväktarna var där tillsammans med fina Shirley Clamp som berättade om sin vikt resa och om att bestämma sig för att välja sin hälsa. När man ser henne så ser man att viktväktarna verkar fungera. Det var glatt och underbart inspirerande att lyssna.

IMAG0589

Sedan var det mingel och boksigering fick min bok av Johanna Westman signerad, men fick välja bort kön hos Shirley för att ta mig till bilen. Förutom de två böckerna fick vi två underbara goodiebags med oss hem. Dessa presenteras i ett eget inlägg. Tack loppi för en underhållande eftermiddag. Tack också till Ewa och Anna det var trevligt att träffas.

IMAG0595

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.