Livet med en Tom – om livet med min prins

Mina meandi kläder

Jag har fått hem min beställning av meandi kläder. Det är konstigt jag fastnar alltid för mer kläder på hösten än på våren och i år är det inte något undantag det är väldigt mycket som får mig att känna mig vacker, men också sådant som är skönt att ha på sig. Tänkte inte köpa så mycket till Tom, men det slutade med att han själv valde tre tröjor och yogabyxor var det bestämmt att han skulle ha – de är perfekta för just hösten med stövlar och högre kängor som det lätt blir knöligt i. Sedan fanns det ju en så mysig mössa i favorit mönstret så vi valde den också.

Själv valde jag blusen med det vackraste mönstret har redan hunnit använda den jätte mycket verkligen min favorit den här säsongen. Sedan valde jag ponchon i kamel mysig snygg och i en färg som verkligen är jag. Mitt tredje köp var en mörkt vinröd kofta ett sånt där plagg som kan lyfta en outfit.

Jag är lite lätt irriterad att mitt favorit plagg denna höst är en värdinnegåva så hjag måste ragga gott om gäster till min visning som måste ske i oktober för det är då den finns, så jaghåller tummarna att jag ska få mina vinröda slimbyxor.

IMG_0265IMG_0264IMG_0263

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.