Livet med en Tom – om livet med min prins

En super lördag

Idag var en sådan där dag då allt blev som man förväntade sig. Lite för lite sovmorgon kanske fast det förväntar man sig inte längre att få sedan man fick barn. Efter tidig frukost satte vi fart med att rensa i klädkammaren för där hade vi nog inte varit på två år, Så idag har jag fyndat vinterkappa för efter min viktnedgång så har jag nu en fin kappa som jag faktiskt kan ha jätte kul. Sedan blev det fyra sopsäckar till återbruket perfekt med lite nytt utrymme också.

Sedan var sonen trött på oss och vårat städande så då blev det en utflykt till parken zoo och lite karuseller och fyndade ett gosedjur eftersom det nu var lite utförsäljning av en del produkter. Tom valde en dinosaurie. Den gick han och kramade nästan hela tiden. Han var inte super pigg så vi åkte efter ett par timmar.

Sedan blev det soffhäng för hela slanten Tom tittade på sin platta och vi såg på Finnkampen i år har de verkligen lyckats med tv produktionen tyckte att det var underhållande och proffesionellt.

Vill också visa upp det finaste halsbandet en mamma kan få nämligen det som sonen gjort på dagis enbart till sin mamma. Han har gjort flera tidigare men då bara till sig själv. Ifredags fick jag ett alldeles eget. Så söt.

IMG_0260

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.