Livet med en Tom – om livet med min prins

Stadenshjältar

Stadenshjältar är en tv-serie om räddningsfordon i den lilla staden där alla får vara hjältar. Den finns både som fysiska böcker och som en bok app denna är för både småbarn och lite äldre. Det finns förutom de små böckerna om de olika bilarna ett memoryspel. Detta har vi haft ett tag här hemma, men däremot inte den andra appen som är en film app. Båda apparna finns att ladda ner till både iphon och android och det som jag gillar skarpt är att det finns en gratis prov app där du får en del för att se om det är någpt för ditt barn. Då är det bara att ladda hem betal varianten, mycket prisvärt.

Möt Palle Polisbil och Bella Brandbil när de hjälper invånarna i staden att hitta tjuvar, att släcka bränder och lösa något av de många mysterier som inträffar i den annars så lugna staden. Du får också lära känna Olyckskorpen Korpen den mest otursförföljda invånaren i hela staden.
Stadens Hjältar innehåller mycket värme, betonar vikten av en stark vänskap och vad vi kan uppnå genom att hjälpa varandra. Serien riktar sig i första hand till barn i åldern 3-7år.

appbild

Här hittar du filmappen

Här hittar du bokappen

Läs mer på facebook

stadenshjätar och catarina hurtig
Jag tillsamman med Catarina Hurtig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.