Livet med en Tom – om livet med min prins

Dagen som blev lite bättre

Ja gårdagen var intressant med tanke på hur trött jag blev igår kväll. Det kan ha med att jag blev så arg igår. Det visade sig att det inte fanns några kalsonger kvar vilket kändes konstigt med tanke på att jag haft med mig massor till dagis. Sedan gick det sista paret byxor också åt. Så det känns som om det försvinner kläder igen. Tidigare var det vantar och strumpor som fick fötter nu är det tydligen kalsonger som är på rymmen. jaja det blev en tur till maxi och ett nytt fem pack att märka upp och lägga i lådan. Så det fixades igår.

Idag har dagen varit rätt ok en normal arbetsdag, förutom att vi tackade av en ledare som slutade med att grilla hamburgare och åt tillsammans. Väldigt trevligt.

I morgon smäller det då är det dags för mammabloggkryssningen EGENTID ska bli så underbart att ladda batterierna. Behöver det här så mycket, få ta det lugnt och koppla av. Jag har längtat så mycket och nu står väskan packad i hallen, mest för att jag ska kunna ta det lugnt imorgon och koppla av innan bussen går.

Tom och pappa har suttit här bredvid och spelat mario cart och Tom börjar verkligen knäcka koden till hur man spelar. Tidigare har han bara hunnit ett av tre varv innan det bröts och nu här ikväll kom han både åtta och fyra. Blev nästan lite tårögd när han blir så duktig. Vilka framsteg som sker just nu. HINNER INTE MED.

Idag åkte Toms promenadskor i sopen det fanns liksom inget kvar av dem och så har han börjat klaga över knäna och jag tror att det kan ha att göra med skorna och att det inte fanns någon stötdämpning kvar i dem. Så vi var och provade nya, men hittade inte några som föll herrn i smaken. Vi får kika mer senare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.