Livet med en Tom – om livet med min prins

Gårdagens äventyr

Igår skulle jag och Tom åka till den stora djurparken i Kolmården. Vi tog med oss mormor och morfar och åkte tidig morgon. Vi kom dit strax efter 10 och hämtade ut våra biljetter. Det var postenfritid som bjöd oss på det här genom att ha familjedag på utvalda anläggningar i Sverige. Toppen då blev det en extra utflykt denna sommar, vi behövde verkligen det.

Vädret lämnade en heldel övrigt att önska när vi kom dit med en hel del regn, men senare lättade det och det var mest mulet. Perfekt när man vill titta på vilda djur som är mycket aktivare när det inte är så varmt.

Vi började i bamsesvärld och skulle se en dockteater trodde det skulle passa Tom, men han ville gå innan den ens börjat så vi gick och såg rovfågel uppvisningen. Så häftigt den gillade även Tom. Falken som flög fortast. Det är även lite kul när det inte är så väl regiserat, vråkne drog iväg en extra stund tyckte det var kul att testa sina vingar lite extra.

IMG_0130

Sedan gick vi runt Tom körde små elbilar och vi tog en välbehövlig fika paus med bulle, kaffe och kex. Sedan gick vi till delfinshowen och den blev en hit över det vanliga. Tom sken som en sol genom hela showen och klappade händerna. Det var så underbart att se honom uppleva så mycket glädje att jag fick tårar i ögonen. Så där satt jag på en delfinshow och grät för att min son var så glad. Det är underbart föräldraskap.

IMG_0153

Men av allt vi såg från delfiner till elefant bebis och en massa annat var det ett djur som blev den totala favoriten; nämligen Surikaterna och speciellt de två små bebisarna som var helt bedårande och Tom förklarade sin totala kärlek.

P1010756

P1010746

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.