Livet med en Tom – om livet med min prins

Meandi i mitt hjärta

Ja om man nu kan säga att man har ett klädmärke i sitt hjärta, men nu är det trots allt så att jag verkligen tycker om dessa kläder. Så min och sonens garderob sväller för varje säsong. Trots att barn växer så är det just detta som är så underbart att kläderna håller så fantastiskt länge. Det är kvalitet och att storlekarna går att använda länge.

För mig började det med att jag uteslutande köpte kläder till Tom för att som nu vara där jag köper stora delar av min egen garderob.

Mina favoriter den här säsongen är som vanligt yogabyxan den skulle jag kunna bo i så skön att ha när man är ledig.

Regimental jacket för att jag känner mig så snygg i den och för att den verkligen hade min färg älskar grönt i alla former.

Sedan måste jag ju säga Toms stora favorit t-shirten med bilar som var den som verkligen fick godkänt av Tom den här säsongen det är inte lätt med kläder när man har en fyra åring som kan och vill allt själv.


(bilder lånade från meandi)

Det finns en sak till som meandi har gett mig och det är en härlig kontakt med min säljare som jag verkligen uppskattar och ser fram emot att träffa. Så nu längtar jag stort efter att få se höstens kläder som oftare faller mig i smaken.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.