Livet med en Tom – om livet med min prins

Testade produkter

Idag har vi haft stora produkttestardagen, började dagen med att testa barnängens shower & lotion min doft var granatäpple och passade mig verkligen, tyckte den kändes bra att använda och det är super att slippa smörja in kroppen efter duschen speciellt mina veckor när jag går upp klockan fem för jag varken orkar eller hinner, däremot måste jag fortfarande smörja in händerna efetrsom de är nariga utan dess like så den hjälper inte mot all torrhet.

Till lunch hade vi stort test av coops kalla såser vi är rätt stora konsumenter av sådana så vi kände att detta passade oss. Ja Tom äter ju inte någon sås i stort sätt så det är vi vuxna som älskar det. Hickoryn var god men det var chipoteln som vi tog mer av den kunde haft lite mer bett men var hur som vår klara favorit.

Till sist hann Tom och jag kolla på lekmaterialt från stena line med nicke nyfiken, det är ett kul material med saker att göra under resan vi satt på vardagsrumsgolvet och gjorde finn fem fel, para ihop och ett rita efter matte formel, Tom räknade och jag fick måla med de tillhörandekritorna. Sedan spelade vi memory vilket vi ofta brukar göra på datorn, det som vi kände var att det var lite för många par för den här åldern så vi tog bort en del kort så det blev lite mer lätt spelat. En stund av roligt nöje att göra tillsammans.

Vi tackar alla sponsorer och loppi för den här möjligheten. I morgon testar vi igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.