Livet med en Tom – om livet med min prins

Loppi event i Göteborg

I tisdags tog jag en liten biltur ner till Göteborg, hade semester och behövde lite tid för mig själv att rensa huvudet. Så 40 mils resväg gled iväg under tidig morgon och många problem löstes medan jag pratade med mig själv. Jag har alltid gillat att lösa problem i bilen,tror att det beror på att man behöver koncentrera sig så mycket på trafiken att det räcker med en tanke i taget annars blir allt lätt lite övermäktigt när livet ger en lite större käftsmällar. Nog talat om det eftersom det är allt för privat för den här bloggen.

Så min resa ner till Göteborg gick smärt fritt, lite tetigt att hitta fram med bilen bara, men efter att jag parkerat så tog jag en lite promenad fram till Rica hotel no 25 där vi möttes av det underbara loppi gänget bestående av Katarina och Charlotta som den här gången rattade både teknik och presentation själva.

Temat för detta event var Family & Summer och nog andades det svensk sommar i Göteborg regnade det och gästerna hade alla tankarna på att semestra. Stena line pratade om alla sina båtlinjer och kombi paket av nöje, boende och resa. Vi fick också en live beskrivning per telefon om hur det är att resa till Ramundberget på sommaren.

Vi bjöds på underbara smörgåsar och härlig färsk frukt och en päron juice som tyvärr inte alls föll mig i smaken ja ja man kan inte gilla allt. När presentationerna var klara och vi hade tävlat lite med bästa slogan för bloggbussen 2013 med vinsten ett wild card till den samma så tog vi hissen ner till reception och frukost matsalen där det serverades alkoholfri drink till goodiebagen, en trevlig avslutning på en super bra dag.

Detta var det som fanns i den suveräna goodiebagen jag förundras över hur loppigänget lyckas med konststycket att överaska och överträffa sig själva varje gång denna gång tackar vi:

Rica hotel både för att vi fick besöka er och för rabattcheck och frukost voucher, obh nordica för magic stylebrush, stenaline för en dagsresa till danmark kommer absult att användas i sommar och en pysselbok med nicke nyfiken, glossybox med riktigt mamma innehåll, Tom slog klorna i bamsekokbok och barnkammarbok för att inte tala om den lilla legopåsen. Weleda duschkrämen lär vara vår följeslagare när vi bada i sommar och så en spill fri mugg från bambino, semper skickade med en av sina nya soppor och name it en reflex.

som sagt en underbar dag som avslutades med 40 mil i bil hem. Jag kom hem både trött och öm i kroppen, men ändå väldigt lycklig för det finns få människor som visar sådan genuin glädje att se en som dessa två tjejer tack för att ni får en att känna sig så välkommen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.