Livet med en Tom – om livet med min prins

Underbar kryssning

Från första maj till tredje maj var hela familjen på kryssning till Helsingfors. Det var de mest perfekta förhållanden som vi åkte i solen sken och humöret var på topp. Sonen var full av resfeber redan dagen innan när vi packade tillsammans. Så klart fokuserade jag så mycket på att inte glömma något till honom att jag kom iväg för andra gången på raken utan hårborste, fruktansvärt irriterande, men de fick duga med Toms lilla barn kam inget att rekomendera för långt hår. Det andra jag glömde tror jag till och med diskvalifiserar mig som riktig bloggare, nej jag glömde inte kameran, men när jag började knäppa kort med den så visade det sig att jag inte hade satt i minneskortet. Så med mig hade jag en totalt värdelös kamera. Jag kan säga att det var många svordomar som for genom mitt huvud då. Det var bara att gilla läget och fota lite med telefonen.

Så vad gör man då på en finlandfärja när man har barn med sig, jo man har skit kul. Vi åkte ofta på kryssning innan vi fick barn och nu när vi har barn så känns det ännu roligare. Vi åkte med vår älsklings båt nämligen silja symphony och nej det får jag inte ett öre för att säga utan en helt ärlig åsikt.

Den här gången hade vi bokat en delux hytt med fönster ut mot vattnet, vi fick då en dubbelsäng och Tom fick en utbäddbar fotölj. Han sov utmärkt i den till och med bättre än hemma vi fick väcka honom för att hinna till frukostbuffén en av alla höjd punkter, så mycket gott att äta.

Förutom att äta så var vi i badet, i leklandet flera gånger. tom och pappa spelade bilspel i arkadhallen. Höjdpunkten var ändå mumindisco på kvällen där de fick dansa tillsammans med mumin olika danslekar. Så nu spelas mumindanssången ppå repeat här hemma. Det lektes och dansades på det där dansgolvet och trots att det fanns språkproblem så har barn ett universellt språk som gör att det går att leka tillsammans ändå.

Så det här är anledningen till dåligt bloggande. En underbar långledighet med familjen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.