Livet med en Tom – om livet med min prins

En liten dagdröm

Idag längtar jag tillbaka till mammabloggminglet och Kolmården det var en härlig helg med super härliga mammor, några nya och några gamla. Jag kände mig helt underbart lyxig, med spabad god mat och dessutom härliga goodiebags. Det kändes helt underbart att komma hem med allt en del lyx till mig själv, några saker som sonen la beslag på direkt och dessutom några saker som var så bra att ha.

Då kommer vi in på det sista paketet som jag hämtade på utlämningstället för paket nämligen en årsförbrukning av hushållspapper från Toky super gåva nu bara till problemet förvaring av det.

Andra favoriter var seglarskorna från crocs , bok och film om Pino lite blandade småsaker från Abc leksaker, några bebissaker till lådan om liten kommer en haklapp från elodie details
i mönstret apple of my eye som jag avgudar, en snuttefilt från geggamoja och en lekkub, vi fick också ett par tassa mockasiner tyvärr inte i Toms storlek, men frågan är om han hade tyckt om dem. Så en heldel sparat till bättre tider. Vitaminer familj, flux och en del prover var andra nyttigheter.

Avsluter med bild

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.