Livet med en Tom – om livet med min prins

En olycka kommer aldrig ensam

Idag eller kanske igår skulle jag ha bloggat om hur det var på japanskt spa med loppi. Tyvärr blev det i sista minuten inställt, en stor besvikelse eftersom jag verkligen sett fram emot detta en längre tid. Ja ja vad är en bal på slottet…

Så jag tog bilen hem då får fanskapet för sig att haverera så nu har jag en trasig bil som luktar bränt och låter som om den fått lungödem. Så nu vet jag var resten av våra pengar ska gå, laga bil. Hoppas bara att det går att få en tid hyfsat snart eftersom de jobbigaste nu är att inte ha någon bil. Snacka om vane människa man är.

Så kom iallafall kvällen då började färgerna på tvn flimmra så att det knapt gick att titta, problemet gav sig efter ett tag men det är ju solklart att den håller på att ge upp. Känns inte helt upp lyftande med investering i bil och tv samtidigt.

Som sagt olyckor kommer i tre så då hoppas vi att det vänder nu jag behöver verkligen något att se fram emot nu. Imorgon ska jag, sonen och mormor gå på moraträsk hoppat det blir bra vi ser helt klart fram emot det.

Idag har vi börjat dagen med våfflor och mys i pyamas inte ofta det känns som om man har tid till det. Ska utnyttja denna oväntade hemma helg till att vara me dmin son så nu ska jag se vad han gör.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.