Livet med en Tom – om livet med min prins

Magsjuka och annat spännande

Japp nu har jag även hunnit med att ha årets första magsjuka. Helt otroligt det känns verkligen som min mamma på pekade att nu har ni väl otur. Ja det känns verkligen som om allt bara har hopat sig med sjukdomar och annat så det har varit ont om ork till att blogga. Dessutom är det så mycket som bara är för familjen.
Nu är det däremot slut deppat.

Förra helgen var jag och Tom i Ullared vi tog med mormor och morfar och så åkte vi de nästan femtio milen ner till Gekås för att shopa. Vi åkte mitt i natten och Tom sov tills det var en halvtimme kvar tills vi var framme då vaknade han super pigg och så lycklig och full av förväntan. Han tog morfar och sedan bar det av in i butiken själv körde jag ett efektivitets race för att plocka ihop allt som var på listan innan vi möttes upp och Tom gosade in sig i vagnen för att vila lite. Han shopade både i min och mormors vagn smart kille det där. Lego och pippi figurer en väska med angry birds och en plånbok med tingeling var de stora kapen. Själv hittede jag två toppar för 20 kronor styck och två små handväskor. Till älsklingen hemma blev det standard kalsonger, strumpor nya långkalsonger och tryckluftsspray. Hem åkte vi på söndagen efter en natt i en stuga. Måste bara säga att jag är full av beundran över hur duktig våran son är att ha med sig på en sån lång resa.

Nästa spännande sak som jag måste skriva om är att min son har lärt sig räkna på engelska just nu flyter det från one to ten. Han är så vet girig vill ha input på nya saker hela tiden. Är så imponerad, samtidigt som han har jordens trots och humör svängningar. Ibland måste man verkligen bli påmind om hur go han faktiskt är när han vrålar rakt ut när han inte får som han vill. Så mycket vilja och så många gränser att testa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.