Livet med en Tom – om livet med min prins

Tänk vad allt kan gå fel ibland

Igår var en sådan där dag som går till historien som en sån man helst vill glömma. En riktig skit dag på jobbet där jag blev irriterad på väldigt mycket, kändes bara som jag ville lägga ner.

Suck trött som fan så öppnar jag mailen och har fått mail angående ett event på théhuset Java som jag anmält mig till, fullt jag svarade inom tolv minuter och det var fullt, som värsta stor konserten. Blev så himmla besviken hade verkligen sett fram emot att gå. Var uppriktigtsagt ledsen och när kroppen redan är trött så blir allt så stort. Hag är väl fånig som blir ledsen men det är inte ofta jag blir inbjuden på speciella tillfällen så där.

Så satt jag sedan på kvällen och kikade på loppi och då visade det sig att deras nästa loppievent blir 22-23 mars så den andra dagen kommer att krocka med mammabloggminglet kändes lite tråkigt, men så är det man kan inte gå på allt och minglet är ju min födelsedagspressent.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.