Livet med en Tom – om livet med min prins

Om alltings jävlighet

Jag hade som sagt inte mycket till tid och ork att blogga kring jul, men vill ändå ta upp hur urbotat dum man kan vara när man är trött och lite jul stressad. Här före jul så fyllde jag bilen med skräp till återbruket, uträttade några ärenden på väg till återbruket ur bilen och snabbt kasta allt och när jag är på väg därifrån så inser jag att jag kastat en av Tom julklappar i någon av återbrukets containrar. Suck det var ju helt kört inte för att det var något dyrt men ändå jag hade ju inte någon lust att köpa någon ny eller så.

Dagen före julafton så kommer jag in till min dator mitt på bordet ligger min bankdosa vilket jag finner underligt eftersom jag inte använt den på ett tag, då visar det sig att min klåfingriga lilla ”sötnos” har lek med den och tryckt in fel pinkod tillräckligt många gånger för att den skulle vara spärrad. Kul eftersom det var jul och så gott om öppna bankdagar.Lärde mig en läxa att gömma det mesta noga som man är någorlunda rädd om.

Mitt i allt detta var alltså sonen halv dålig och på julaftonen blev sambon sjuk med feber hosta och så, riktigt ihärdig är den också för han är fortfarande inte bra. Så här kämpar vi på känns som om jag jobbar för alla just nu här hemma. Tvätt, disk och dessutom ska julen städas bort här hemma också. Har börjat så smått och i allafall blivit av med tomtegardinerna. Jag är inte så trött på ljusstakarna, men tomtarna kräks jag snart på.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.