Livet med en Tom – om livet med min prins

Pannkaks buffé

Idag var jag och sonen tillbaka i Stockholm, men på grund av dåliga tågförbindelser på söndagsförmiddagar så blev det bilen. Stockholm visade inte upp sig från sin bästa sidan grått och mulet och på eftermiddagen kom regnet. Suck

Men Café Opera hade after ski med ramundberget och loppi. det bjöds på pannkaksbuffé och cesarsallad buffé för oss vuxna allt smakade underbart, tyckte dock att det var lite tråkigt att man sagt att det var begränat antal platser ändå fick vi sitta och äta i en trapp avsats på golvet och det var inte läge att vänta med hungrigt barn.

Sedan var det trollkarl och minidisco Tom dansade som tusan, sedan var det fiskedamm innan det var dags att gå till bilen

När vi gick ut fick vi en fin goodiebag igen tänk vad bortskämda vi är.

På hemväg tog vi vägen förbi NKs julskyltning något som verkligen väcker min bardoms julkänslor. Åter igen mycket vackert och Tom uppskattade också allt; fotade en hel del.

Jag som var så irriterad över att det inte gick några tåg som passade i morse blev tacksam på eftermiddagen när jag fick hör aom branden på centralstationen med inställda och försenade tåg. Nu kom vi hem i hygglig tid, inte något jätte nöje att sitta och vänta på tåg med en trött tre åring. Så tack och lov för bilen ibland.

Tack alla inblandande för en fylltecknad helg nu behöver jag en lugn helg att hinna med allt som inte blev gjort.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.