Livet med en Tom – om livet med min prins

Helg lyx

<img I går var jag som sagt på Werfamily på Café opera. Ett helt underbart trevligt arangemang av Loppi. En av huvudsposorerna var Ramundberget som berättade om sitt familjevänliga skidparadis. Jag minns ramundberget för skolresorna under gymnasiet, abonerade SL bussar och delade bäddar i stugorna. Tänk vad ung man var då, skulle verkligen vara kul att åka dit någon gång med familjen. Men lill kotten känns för liten och min sambo är av åsikten att man måste vara lite galen om man sätter två brädor på fötterna och två pinnar i händerna och slänger sig ut för ett stup. så vi får se om eller när.

(Bild från bildspel av ramundberget)

En andra huvud sponsor var parelle som just lanserat sin webbshop och eftersom jag är en stor näthandlare så kändes det lite extra spännande. Deras presentatör var Alexis som var parfymutvecklare han berättade om myter och topp, hjärte och bas noter med både humor och hjärta. Det var en sådandär människa som verkligen fastnar både på grund av vad som sades och hur det sades.

I pausen blev vi bjudna på afternoon the från ThehusetJava Med lite tillbehör av kolor och mumsiga smördegskex. Riktigt gott.

Konferencier Var Johanna Westman som sammadag släppte sin nya bok December så vårt event var också hennes releaseparty. Boken signerade hon och gav oss alla ett ex att ta med hem. Boken passade verkligen en riktig advent och jul nörd som frossar i pynt, glögg, bakande och pysslande och det har verkligen inte blivit mindre sen jag fick barn. Ska verkligen läsa den med mitt jul hjärta.

Sedan blev det bloggpanel med fyra stor bloggare som pratade om vad som var inne och ute i bloggvärlden och vad vi kan vänta oss av nästa år och om man tittar på Loppis schema med event så får vi fullt upp. Ser verkligen fram emot det.

Efter det blev det mingel för hela slanten vi fick tävla hos bambino/mam om en mosskola med en av finalisterna i åretskok och jag vann så i vår ska jag lära mig laga barnmat och äta middag med nio andra mammor. lyckliga jag verkar vara innen i ett riktigt vinnar stim.

Playstation var där och visade nya spel idén Woonderbook som vi dessutom ska få hem och spela vilken tur att vi är en spelande familj även om Tom kanske är i minsta laget men de växer ju så fort.

Bugabo vsade sin nya limiterade vagn med namnet Sahara Och de hade både sand och ökentält inne på Café Opera. Jag var riktigt förälskad i deras vagn i samarbete med mini rodini. Man kan ju inte få allt man vill och en sådan vagn fick jag aldrig.

Hoppas att jag inte glömt någon här. En bild på goodiebag med sposorer till den kommer i eget inlägg i morgon när det går att fota.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.