Livet med en Tom – om livet med min prins

Trötta Tomar och mammor

Både min son och jag har varit så trötta idag dagens höjdpunkt var att hämta två väntade paket ett från gudrun sjödén (julklapp) och ett stort härligt paket från meandi. Fyllde på lite från säsongen med sådant som var slut när jag hade min visning och lite till. Så fick jag ett par yoga byxer gratis för att jag handlat så mycket den här kolletionen. Lite kul tycker jag. Så nu ska jag titta lite på kläder och sedan ta en välfötjänt tidig nattning av mig själv.

Min son är så förslagen av sig. Igår morde talade han om att han ville ta en tur, han ville åka till den stora blåa leksaks affären (toysrus) och köpa mario kart. Jag förstod först senare att det var köpa han sa jag trodde han menade köra. Min hörsel ställer som sagt till det. Vi kom till den stora blåa leksaksaffären och han sprang målinriktat iväg mellan hyllorna och tog en stoor låda med en bilbana med mariokart. Vi försökte stoppa genast men han var ju helt inställd på att han skulle köpa den. Nu blev det inte så. Nog för att min son är bortskämd men så mycket får man inte handla för en vanlig helg. Pris 800. Så vi fick en arg lite kille med oss ut.

En händelse till jag har ett sjuhelsike humör när jag kör bil och är det någonstans som han kommer att lära sig svordommar så är det i bilen i helgen var inget undantag utan jag blir mäkta irriterad men tänker efter att Tom sitter i bilen och mumlar lite. Då hörs bakifrån. Mamma du måste tala tydligt man får inte mumla. Konsekvensen av att skälla på sin son som sätter fingrarna för munnen när han talar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.