Livet med en Tom – om livet med min prins

We R Family

Tänk vad fort veckan har gått, men här kommer äntligen inlägget om eventet we r family som arangeras av loppi. I måndags tog jag tåget till Stockholm och junibacken där denna gångs event höll till. Lyckades bli fotad på rödamattan vilket inte hör till vanligheterna det är ju nästan alltit jag som själv håller i kameran.
Det var underbar trevligt och vi fick åka det makalösa sagotåget. Väl framme vid villa villerkulla fick vi vår lunchpåse. Sedan blev det några superbra presentationer. Trygghansa pratade om gravidförsäkringar och om simkunnighet – blev helt chockad att bara ett av fem barn kan simma. Jag själv är ju uppväxt i en generation där skolorna ansvarade för att man fick lära sig simma så alla kunde simma hyfsat i alla fall. Det blev åckså modevisning med bäbisar och gravida helt underbart det var boob och joha som var märkena som visades. Fick lära mig att ull kan vara tunt och mysigt och att det andas bättre än andra material. Det blev ett tvådelat set till Tom i grått med traktorer som kan fungera både som underställ i vinter och som pyamas.

Sedan var ju också Stokke där; Tom har ju haft en sådan som han fått av mormor den kompetterades sedan av morfar med ryggstöd och båge. Stokke v isade lite produkter som var nya bland annat en barnstol som kan användas på alla vanliga stolar, en ihopfällbar balja och en bärsele som man kunde låna under eventet. Mycket fint.
Underbara barn mässan var där och jag kan inte nog säga hur mycket jag älskar den, första gången jag var där var Tom tre månader och efter det har jag inte missat en enda av mässorna den är så bra för oss som föräldrar, att den sedan går samtidigt som hem och villa är bra för då har jag kunnat ta med min pappa dit som kan hålla lite koll på Tom för det finns så otroligt mycket kul för barnen att göra på mässan så det är självklart att ta med dem.
Efter det var det dags att mingla med alla utställare Stokke, Trygg Hansa, Philips och Joha, Bambino, Little Jalo, Boob, UnderBARA BARN-mässan, Vanish och Vi Föräldrar. Bambino delade ut haklapp med nya mönster och deras super bra puréburk som jag tycker är jätte bra. Vill passa på att tipsa om att ica Maxi i allafall i Västerås bara tar 25 kronor för den just nu så jag fyllde på mitt lager med en till i helgen. När vi gick fick vi en fin goodiebag med massor av underbara gåvor tänk vad underbart bortskämd man är.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.