Jannice

Laserbehandling

God morgon!
Idag är det lite kallare ute än vad det varit de senaste dagarna. Det började att blåsa rejält igår kväll när jag och Nathalie var ute på smitingen.
Vi lyckades ändå att hitta lite lä borta vid stenarna och där satt vi i en timme. Det var mysigt att höra vinden och vattnet samtidigt som vi uppdaterade varandra om vad som hänt sedan sist vi sågs. Att vara ute i naturen gör mycket för både kropp och själ och jag uppskattar det mer och mer ♥

Igår var jag även och gjorde min första laserbehandling utav 9 inplanerade. Om det räcker med 9 st återstår att se men jag hoppas att det ska hjälpa min kropp att läka lite snabbare.
Själva behandlingen kändes inte alls, det enda som var lite jobbigt i början var att behöva dra av sig både byxor och trosor men sjukgymnasten jag var hos kände jag mig trygg med så det gick bra!
Jag kommer att göra täta behandlingar så jag ska dit redan imorgon igen och nästa vecka blir det 3 besök.
Rehabiliteringen går i alla fall framåt och jag har inte alls samma värk längre. Jag har i stort sätt ingen vilovärk och jag kan somna utan att det strålar i benen!
Men jag är långt ifrån bra, det märkte jag förra veckan när jag ”spelade” innebandy. Jag sprang inte ett enda steg men att passa och skjuta var nog för att jag skulle få ont. Så jag håller mig till promenader och cykling.. inga hastiga rörelser eller belastning.

 

Idag är Nora ledig från skolan och besöker innebandygymnasiet i Sundsvall inför höstens gymnasieval. Ska bli så kul att höra vad hon tyckte om det sedan!
Jag har lite svårt att ta in att hon snart går sitt sista år i grundskolan. Om hon kommer in på det gymnasium som hon helst vill gå på så flyttar hon hemifrån nästa höst.
Hon har en spännande tid framför sig ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.