Jannice

Jannice

Annons

Jag har flyttat..

Ni hittar mig nu under adressen:

Http://womsa.se/jannice

wpid-wp-1409549229988.jpeg

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Det rullar på..

Jag mår lite bättre för varje dag som går känns det som och det är jätteskönt! Jag hoppas det fortsätter åt det här hållet :)

Jag har kommit igång med träningen nu och HERREJÄVLAR vilken träningsvärk jag har. Det är helt sjukt.. Jag har till och med träningsvärk i stjärten och det tror jag inte att jag har haft någon gång tidigare!

Imorgon har jag ett till pass inbokat och efteråt ska jag få lite massage och ha mitt första coachningssamtal.

Det är jättehärliga människor jag får hjälp av och jag längtar tills på söndag då hela gruppen ska träffas och få testa på militärträning.

image

I övrigt händer det inte så mycket, de stora tjejerna har höstlov och roar sig själv på dagarna när vi jobbar.
Vi har varit utan bil i lite mer än en vecka så det har blivit mycket promenader för min del ;)

Tänkte försöka smyga igång bloggen igen men den ska inte få stressa upp mig som tidigare. Det får bli lite inlägg när jag känner för det :)

Annons
Kommentera (3)

Kommentera

Se fler...

En natt med alldeles för lite sömn

Den här natten har inte varit den bästa i varken mitt eller Frejas liv. Freja har haft klåda på kroppen, lite hosta, ont i halsen och har haft riktigt svårt att sova. Det innebär också att jag inte har kunnat sova så bra.
Men vi har fått sova utan avbrott från halv 3 iallafall.. Imorse när det var dags att kliva upp så var hon alldeles varm :(
Inte konstigt att hon hade så svårt att sova när febern var på ingång!
Jag hoppas hon blir piggare under dagen ♥

En glad nyhet är att hon nu har sovit 2 nätter utan blöja, hon tycker inte alls om det men vi har varit lite taskiga igen och lurat henne att blöjorna är slut.
Hon vänjer sig nog snart :)

 

IMG_4930

Själv har jag ont i stjärten efter gårdagens hälsoprofilbedömning där en del cykling ingick.. Resultatet kommer jag att få via mail men jag tror det såg rätt okej ut faktiskt ;)
Jag har även bokat in mig på 3 st PT pass till veckan och idag ska jag prova på yoga här på jobbet.
Träningen kommer att få mig att må lite bättre men jag jobbar samtidigt varje dag med att försöka bygga upp mig inifrån. Inte alltid helt enkelt men det får ta den tid det tar..

Hoppas ni får en fin dag, jag saknar er! ♥♥♥

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Nu har det dragit igång!

Igår var jag på ett informationsmöte angående projektet som jag och 9 andra personer kommer att ingå i de kommande 8 veckorna och jag ser verkligen fram emot detta.
Idag ska jag få göra en hälsoprofilbedömning och sedan är det bara att dra igång med träningen. Vi kommer att ha gemensam träning på söndagar. Sedan kan vi träna själva eller få personlig träning varje vecka.
Vi kommer även att få coachning och lära oss om stresshantering under dessa veckor.
Under vecka 50 kommer vi att få göra en ny hälsoprofilbedömning och förhoppningsvis så kommer det att synas lite resultat då! :)

 

wpid-wp-1413869835222.jpeg

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Livsstilsförändring

Jag är en av de lyckliga 10! ♥
Nu har jag något att se fram emot i höst och jag tror att det här kan vara till stor hjälp för att försöka komma ur deppigheten.
Den här utmaningen och samtalen hos min kurator kommer nog att göra mig gott i längden.

wpid-wp-1413352153365.jpeg

Annons
Kommentera (4)

Kommentera

  1. Maja

    nämen! Vad bra att det dök upp en bra och positiv nyhet:-) lycka till gumman. Glöm inte att uppdatera då och då så att vi vet att du finns;-)kram

Se fler...