Jannice

Annons

Kusiner och bästa vänner ♥

Det var tänkt att Malin och barnen skulle komma upp till oss på fredag för att gratulera Amanda på hennes födelsedag. Det är inte så ofta vi träffas tyvärr så när vi väl gör det vill jag gärna ha lite mer än bara några timmar tillsammans.
Nu har vi bestämt att de ska komma upp redan imorgon och sover över tills på fredag. Vi kommer alltså att få nästan 2 hela dagar tillsammans ♥
Maya blev överlycklig när Malin berättade det för henne och jag gissar på att Freja kommer att bli minst lika glad när hon får höra det sedan :)

1467543756437.jpg

1467543776683.jpg

De är kusiner och bästa vänner, jag hoppas att det är en vänskap som håller livet ut! Jag älskar att se på och lyssna när de leker och skrattar tillsammans ♥
Maya ser upp till Freja och är så glad att hon har vuxit ikapp henne nu, på både längden och vikten :)

1467543794388.jpg

Ett gemensamt intresse de har, att få ragga med mormor i matchande outfits! ♥

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Vårfest och kalasförberedelser

God morgon! Vilken underbar dag att vakna upp till. Solen lyser, himlen är blå och det är riktigt varmt och skönt ute. Tycker att jag har känt mig väldigt låg sedan efter jul men nu när det har börjat grönska ute och luften är behagligare så känner jag mig på topp igen! :)

Jag försöker att strukturera upp de kommande dagarna i huvudet då vi har en hel del att göra och styra upp.
Ikväll har vi vårfest på jobbet så jag kommer att stanna kvar på jobbet tills att festen börjar.
Det ska bli väldigt trevligt att umgås med kollegorna efter arbetstid. Det kommer att bjudas på buffé, hemmagjorda sommartårtor och säkert någon överraskning i form av någon lek eller så. Det kommer nog att slinka ner något glas vin också! :)

Imorgon kommer dagen att vara fullspäckad!
På morgondagens to-do list:
-Amanda har match
-Nora har match
-Mamma ska komma och klippa tjejerna
-Jag ska ner på stan och fixa några presenter
-Fika och ingredienser till tårtor och ”kakor” ska handlas
-Förbereda tårtorna, göra chokladbollar och ”snuskisar”
-Städa lägenheten

Jag tror det var allt! Tur att jag och Mats är ett grymt team så det blir inga problem att hinna med allt :)

På fredag fyller nämligen Amanda år ♥
Jag minns hennes förlossning som igår men det har alltså gått 11 år sedan hon kom ut till oss och berikade vårat redan fina liv lite ytterligare.
Det blir kalas hela fredagen tillsammans med hela tjocka släkten :)

IMG_8998På den här bilden är Amanda ungefär lika gammal som Freja är nu.
Tycker att det är så roligt att jämföra bilder på barnen när dom är i samma ålder, det finns en del likheter mellan dem. Både till utseende och beteende :)

 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Förvandlingen av håret 

Så här såg jag ut när jag kom till Maria idag. Jag hade egentligen ingen aning om vad jag ville göra med håret, om jag skulle behålla det långt eller klippa av det. Det enda vi hade kommit överens om var att försöka göra det åt det mörkare hållet eftersom att vi inte visste om den blåa färgen skulle släppa.


Så här såg håret ut efter en hel del blekning. En väldigt fin färg måste jag säga. Håret var väldigt slitet så vi kapade av det en bra bit och nästa gång vill jag nog bli mintgrön ser jag nu!

Men den här gången skulle det bli mörkt. Vi funderade fram och tillbaka tillsammans och valde ut några nyanser som vi trodde skulle fästa och bli fina tillsammans ovanpå det blåa. Vi hade ingen aning om hur det skulle bli men jag är väldigt nöjd med resultatet :)Tjejerna tyckte att jag blev skitsnygg och Mats kommentar var: Det där är ju inte brunt!! Han vänjer sig nog med tiden :) 

Det blev inte alls som någon av bilderna jag hade med mig men det blev ju hur coolt som helst och jag har fortfarande en snygg färg som sticker ut en aning ;) 

Det känns faktiskt väldigt skönt att ha lite kortare hår och det känns väldigt fräscht! Men jag kommer nog att sakna det långa om ett tag..

Så.. var det någon av er som gissade rätt på min färg? :)

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

En promenad runt sjön

God morgon! Igår tog vi en jättemysig promenad runt Klubbsjön, är så glad att vi fick med oss både Freja och Amanda.
Amanda velade länge fram och tillbaka om hon skulle följa med eller inte men i sista sekund så slängde hon på sig skorna :)
Nora var på träning så hon kunde tyvärr inte följa med den här gången.
Vi var ute och gick i nästan 1½ timme och det var så himla skönt i skogen!

FEB863A9-3BA1-4008-816D-0BB1E3426D9F

7EA6783C-9B4D-4008-8F53-2C6812A46549

CBDA95E1-AB9D-4A19-A6A6-D424EE946168

 

Vi stannade till en liten stund vid en grillplats så att tjejerna och Rambo fick vila benen litegrann.
Naturen där ute är underbar, så vackert och rofyllt.
Det var alldeles tyst runt omkring oss och det är något speciellt med att få gå på små stigar i skogen ♥
Är så glad att Rambo kom in i vårat liv, han får oss att komma ut en längre stund varje dag och han skänker väldigt mycket glädje. Motionsmässigt är han är mycket bättre att ha än att jaga Pokémons med mobilen! ;)

3505768E-F811-4AFC-88CA-F5FB0B293FC5

 

AE8BBC3A-2B97-4754-B053-FFBAC12A5E10

Jag har några smultronställen här i stan som jag gillar men jag skulle vilja utforska stan lite mer.
Är det någon som har tips på var vi kan ta mysiga promenader med familjen i skogen? :)

Jag kom förresten upp i tid idag och båda mina alarm ringde. Rambo reagerade inte så jag kan inte lita på att han väcker mig längre så jag får fortsätta att ställa dubbla alarm utifall att jag skulle somna om. Idag var en bättre morgon än igår iallafall, jag hann både med att sminka mig och ta med Rambo på en promenad och jag var på jobbet strax efter 7!

Men dagen kommer att bli ännu bättre… idag händer det! Mitt hår kommer att genomgå en förvandling och jag är alldeles pirrig för jag har ännu inte bestämt mig helt för vad jag vill göra. Färgen har jag ett hum om men ska jag behålla det långt eller kapa en bra bit?
Vi får se vad som händer helt enkelt! :)

 

 

 

 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

En sovmorgon har ingen dött av.

17D9D2BB-73C1-42EA-92CB-0D9E695DE76CNya skänken i hallen!

God morgon! Hoppas ni har sovit gott inatt. Det verkar jag ha gjort. Freja kom in till oss vid 2 och då orkade jag inte följa med henne till hennes säng igen, var alldeles för trött för det.
Imorse vaknade jag i panik när jag hörde alarmet ringa.. det var inte mitt alarm utan Mats!
Jag hade alltså försovit mig i en timme… Jag kom in till jobbet innan 8 iallafall och hann med en morgonpromenad med Rambo också :)
I vanliga fall brukar jag vara på jobbet innan 7 men det gör inget. Jag behövde antagligen den där extra timmen med sömn efter en väldigt intensiv men rolig helg!

Den där skänken vi hämtade igår var väldigt fin men förbannat tung. Det var kämpigt att få den upp för alla trappor men vi fixade det. Hallen blev väldigt mycket trevligare nu!

Vad gjorde vi mer igår?
Jo, vi tittade på fotboll och tog en härlig skogspromenad med Rambo sedan avslutade vi kvällen med att titta på hockeyn. Jag somnade innan förlängningen hade börjat men Mats väckte till mig och berättade att Sverige vann, roligt! :)

Avslutar med lite bilder från gårdagen, hoppas ni får en härlig dag idag!

2CB25133-46D7-4E86-8D09-48E368031347

9E9312DB-0043-48A3-8531-DE14072F8B41

7F38B651-6FE4-45B4-BEC1-998A921B636A

0500D271-256D-47BE-B32E-54E2E32C9014

Annons
Kommentera (0)

Kommentera