Jannice

Inte en morgon som alla andra

God morgon!
1:a december och julafton närmar sig med stormsteg, barnen längtar efter alla paket och jag längtar efter att få umgås med våra familjer :] Igår fick vi upp allt julpynt förutom julgranen, den brukar vi inte sätta upp och klä förrän några dagar innan julafton. I år måste vi köpa en ny gran eftersom att Enzo förstörde den förra, hur får man katterna att hålla sig borta från att klättra i den? Mamma sa något om vitpeppar, funkar det?
Det blev riktigt mysigt hemma iallafall även om jag önskar att vi hade lite mer och större julpynt. Våra små tomtar märks ju knappt i den stora lägenheten. Vi skulle behöva köpa julgardiner också som passar i våra fönster men det får vi satsa på till nästa år!

Imorse var hela familjen uppe tillsammans, det händer inte allt för ofta. När Mats gick in i köket så fick jag höra en del svordomar och suckande, det luktade fisk i halva lägenheten och lukten visade sig kom ifrån kylen. Det hade visst läckt en aning från en påse med rödspätta som vi tog fram igår, hoppsan! ;] Inte så roligt att vakna till men vi fick kylen rensad i samma veva så det var ju bra!
Bortsett från fisken så fick vi en lugn och skön start på dagen och alla var på bra humör när jag åkte hemifrån ♥

wp-1480571460322.jpg

Jag älskar när vi får tid att umgås allihopa och efter den här morgonen så blev jag rejält boostad med härlig energi!

Hoppas du får en skön dag och eftersom att det är den 1:a december så är det dags att öppna luckor i alla olika kalendrar. Jossan har en snällkalender som hon delar med sig av i sin blogg, den innehåller olika snälluppdrag varje dag och under dagens lucka står det: Säg hej till någon du inte brukar hälsa på! Hej – ett litet ord som kan göra stor skillnad!
Även fast jag inte har någon egen snällkalender att öppna luckor i så tänkte jag använda mig av hennes och utföra alla uppdragen. Häng på du också! :]

Och du, glöm inte att rösta på mig i modelljakten. Det är bara några dagar kvar och jag känner mer och mer hur jävla gärna jag skulle vilja ha en av finalplatserna.
Snälla, HJÄLP MIG dit! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.