Josephine

Elsas Dagbok

Annons

Vill du byta med mig? 

Godmorgon fina!

Jag fortsätter med att snora, det är som en kran som öppnats…dripp, dropp, dripp, dropp…fryser och svettas om vartannat gör jag också men jag har ingen feber. 

Halsen känns bättre, det klias men taggtråden är borta. Hostan har börjat komma på besök och jag blir helt slut av ingenting…så soffan och jag får kramas en dag till…Tror det kallas förkylning;) 

Vill du byta med mig? 

Elsa har också börjat snora lite…hon har gjort det i några dagar, det rinner ”elvor” som vanligt, men det är fullt ös i den lilla kroppen. Så jag hoppas verkligen att hon klarar sig från nått mer…Hon har kortvecka på föris eftersom vi är lediga på torsdag och fredag. 

Torsdag är föris stängd och jag har tagit en föräldradag (hoppas jag är bättre då) och på fredag har vi semester eftersom vi ska på barnkliniken för Elsas förkylningsastma. 

Igår när hon kom hem från föris så skulle hon hoppa på studsmattan…åh hej vad det går. Hon har blivit så rackarns duktig på att hoppa…önskar jag också hade orkat hoppa men det kommer…Hoppelihopp…Sen skulle det mysas en stund i hängmattan…

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost…

Önskar dig en härlig tisdag!

Kram Mamman 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Här ligger jag och är sjuk…

Jag har just vaknat efter att ha sovit en stund på soffan. Vaknade av att halsen kliade som ett myggbett och att jag låg och småhostade. Hade det inte varit för det så hade jag fortfarande sovit…
Efter jag lämnat Elsa på föris imorse så åkte jag och handlade diverse saker som man MÅSTE ha när man är sjuk…

Ipren, en bok och det viktigaste utav allt…GLASS! 

Det är liksom inte lönt att vara sjuk om du inte kan äta glass i stora lass. Idag valde jag en rackarns stor Ben och Jerry med kola och chokladsmak, mumsigt värre!

Om jag ätit utav den? Jo det har jag och den är snart slut, hihihihi! Den blev en kombinerad frukost och lunch.

Aptiten när halsen är som taggtråd är inställd på kalla rätter…typ glass:)

Jo jag vet mamma…jag ska äta mat och dricka mycket vätska:) 

Nu ska jag fortsätta läsa på min spännande bok som jag köpte…den är lite för spännande så jag funderar på att läsa sista kapitlet så jag får veta slutet och stilla mina nerver innan jag fortsätter läsa…

Den heter Playground och är skriven av Kepler…Den handlar om livet efter döden…om den andra sidan som är en mycket farlig plats och farligast av allt är lekplatsen…Kram Jossan 

Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...
Annons

Jag sväljer taggtråd! 

Godmorgon fina!

Idag smäller det…projekt badrum/tvättstuga påbörjas på riktigt! Idag ska det rivas, rivas och rivas. Och sen ska det byggas! Det kommer även att bli en helt ny hall. 

Det känns så roligt att vi ska få nytt. Få är väl till att överdriva…vi betalar ju för kalaset, hehehe. Det är verkligen på tiden att det blir nytt…badrummet som står där just nu har verkligen sett sina bästa dagar för länge sen och ärligt så har det förmodligen aldrig sett bra ut. 

Det tråkiga i det hela är att vi eventuellt har en vattenskada…M upptäckte detta i fredags när han började fixa lite i badrummet…Han ringde försäkringsbolaget och sa som de var. ”Riv på” sa försäkringskillen. Vi får se efter idag hur det ser ut…om det gått ner i bjälkarna. Håll tummarna för oss! Rummet till vänster är nuvarande badrum…Rummet till höger är vårt gamla sovrum…Nu blir dessa tillsammans nytt badrum och tvättstuga…det kan bara bli bättre! Nu till det tråkigaste av allt…Jag har så rackarns ont i halsen! Riktigt sådär skitont! Fick det igår på dagen och på kvällen hade jag så ont att jag knappt kunde svälja eller prata. 

Natten har bestått av halsont, hosta och svettningar. Är förvånad att jag klarat mig så rackarns länge men nån gång åker jag dit och tyvärr så är den gången kommen…Så jag stannar hemma idag och kurerar mig…Det blir en VAM idag, alltså vård av mamma:) 

Önskar dig en finfin måndag! Du är värdefull!

Kram Mamman

Kommentera (6)

Kommentera

  1. Linda S

    Jag brukar försöka få min mamma att vabba när jag är sjuk men hon brukar bara muttra något om att Försäkringskassan inte räknar 37åringar som barn längre 😂 Krya på dig 💕 kramar

  2. Jannice

    Så roligt med renoveringen men riktigt tråkigt att du blivit sjuk! Jag hoppas att det går över snabbt och så håller jag tummarna för att bjälkarna har klarat sig :)
    Kram!

Se fler...
Annons

På uruselt humör! 

Godmorgon fina!

Hoppas du sovit bra inatt…det har inte jag! Jag känner mig på uruselt humör idag…måtte det gå över…

En snarkande man, en Elsa som ska ligga nära nära sin mamma (fast det är mysigt), en fluga som vägrade lämna oss och till sist en katt som hoppade upp i sängen och låg där och spann lika högt som ett reaplan! 

Att den hoppade upp i vår säng berodde på att M glömde släppa ut den igårkväll när han gick och la sig. Hos oss sover inga katter inne i huset och hos oss är det totalförbud med djur i sängarna eller soffan! 

(Om du undrar hur vi gör med katterna på vintern när det är kallt ute så har de tillgång till ett varmt och skönt garage där de sover. Så de har det rackarns bra.) 

Så min natt har varit skit på ren svenska…

Jag måste göra något åt mitt urusla humör…typ träna och det ska jag göra lite senare. Fram till dess får jag väl dricka kaffe eller nått, hihihihi. Äh det ordnar sig! De finns de som har det betydligt värre än mig.

Nu till nått roligare… 

Igår var vi iväg och köpte en ny ytterdörr, halleluja på den! Supersnygg är den. Vi köpte även en ny toalettdörr. Så nu är det mesta fixat inför badrum/tvättstugerenoveringen som börjar imorgon…check på den!I väntan på att mamman och pappan ska välja dörr…

Självklart blev det lördagsgodis…det var ju lördag:)

Önskar dig en skön söndag. 

Kram Mamman 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Ett sorgligt avsked…

Godmorgon fina!

Jag har så länge jag kan minns älskat gruppen KENT. Deras djupa och känslosamma låtar med tunga gitarrer…wow just my kind of music…

Mannen i den vita hatten…

Jag har varit på flera konserter med dem och en gång var jag t o m på efterfest med dem! Jo du…det var typ för en massa årtionden sen när jag hade VIP kort på krogen, hihihihi.

Musik non stop…

Så när det framkom att de skulle sluta och avskedsturnen var ett faktum så ville jag så gärna gå på konserten i Gävle den 19 november…men biljetterna tog ju slut lika fort som ljusets hastighet! Hade inte en chans liksom!

Men igår!!! Igår släppte de fler biljetter och två av dessa är MINA!!! Lycka och total eufori samtidigt som det är sorgligt som fasiken! Det blir ju sista gången…snyft…

Kärleken väntar…

Jädrar i min låda vad jag kommer att njuta…det kommer att bli mäktigt, tungt och så rackarns sorgligt på samma gång…

Vad vore jag utan dina andetag…

Behöver jag säga att jag längtar…? 

Kram Jossan

Kommentera (4)

Kommentera

Se fler...