Josephine

Elsas Dagbok

Annons

En befrielse…

Godmorgon fina!

Det tar på krafterna…jobba första dagen efter semestern alltså, eller? 

När jag började städa bland mina prylar så insåg jag att det var betydligt mer än jag hade föreställt mig…Hur mycket har jag dragit på mig under årens gång egentligen? Allt från öronproppar till kollegieblock och överfulla pärmar…

I alla fall så är det en ren befrielse att få rensa och städa ur allt och veta att snart, mycket snart får jag börja på ett nytt jobb…lycka och förväntan. 

Det blev en lång dag på jobbet och jag var så urbota trött när jag kom hem att jag somnade klockan 20! Måste varit den där värmen som gjorde mig trött eller också var det för att jag vaknade klockan 04.10 igår morse…en kombo av båda enligt mig.

Hoppas vädret vänder nu…Komsi, komsi lite svalare väder;)  

  Okej då…jag överdrev lite, hihihi.

Önskar dig en fin tisdag!

Kram Mamman 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Det närmar sig…in i kaklet Jossan!

Hallå där! 

Det närmar sig…AXA kvartsmaraton! Än så länge är jag inte nervös utan väldigt förväntansfull. Jag längtar som bara den…

Längtar efter att få hämta ut min nummerlapp och sätta på den…Längtar tills jag står där på startlinjen och känner fjärilarna virvla omkring i magen…Längar efter att se alla förväntansfulla och superduktiga löpare som ska var med…Längtar efter att få umgås med fjället i nån timme och ta en eller två selfisar:) 

Igår så tog jag och M fram springarryggsäcken och det innehåll som jag ska ha med mig när jag springer. Alla måste ha med sig vissa saker för säkerheten när vi vistas på fjället. Förstår bara inte vad jag ska göra med kompassen eftersom jag inte är den vassaste på att läsa av den, hahahahaha! 

Jag kände mig så supercool när jag provade ryggsäcken, som ett riktigt fullblodsproffs. Tror den kommer att göra mig lite bättre:) 

Jag ser mig gå i mål om och om igen och då du har jag beställt champagne av min familj. Då ska jag fira min bedrift och bara njuta… 

Kram Jossan  

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Så var den över för ett tag…

Godmorgon fina!

Tidig måndagmorgon och min semester på fyra veckor har alltför snabbt flygit sin kos… Idag och resten av veckan blir det till att jobba, men jag jobbar bara i veckan och sen är jag ledig en vecka igen..Då åker vi äntligen till vackra Åre…Längtar! 

Pappan och Elsa är hemma och semestrar vidare utan mig…det lär hitta på mycket tok, hihihi. 

Igår var vi ute till Malmjärn och hälsade på en vän som har ett supermysigt ställe där. Så himla vackert… 

   Elsa gungande hängmattan så att kepsen ramlade av och sen höll hon på att somna… 
   Bara att älska detta finfina utedass…jag satt där lite extra länge bara för att det var så fint, hihihi.

Nu åker jag till jobbet i ottan och river av ett efterlängtat pass i gymmet. Löpning på löpbandet och sen blir det marklyft…(undra om jag orkar stången;) 

Önskar dig en fin måndag!

Kram Mamman 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Jag hörde vargen yla…

Har ju glömt att berätta för dig om när jag hörde vargen yla…

I början av veckan hade vi besök av vänner och efter de åkt hem så var jag ute en sväng för att lämna soporna…

Då hörde jag ett ylande klart och tydligt. Först fattade jag inte vad det var men det gick rätt snabbt upp för mig vad det var eftersom det liksom inte gick att ta miste på. Sen lät det inte som de ”vanliga” ljuden från våran skog.

Efter några dagar så fick vi veta att det var fler som bor där vi bor som hört vargen yla i natten…

Det är rackarns fräsigt att jag fått uppleva detta. Det var så sorgesamt och ledset samtidigt som det var starkt och kraftfullt. Jag är glad över att jag fick höra vargen yla…hoppas jag får göra det igen… 

 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Poolparty!

Godmorgon fina!

Igår bjöd sommaren på sol och värme. Pecka och Caroline bjöd på brännbollsmatch och poolparty…Tack för att vi fick komma! 

Först bidde det brännbollsmatch i alldeles för varmt väder enligt mig…sökte skuggan! Längtar ärligt till hösten och den kalla och klara luften…

Elsa kämpade på…

Men sen fick vi äntligen bada i poolen! 

    
    
    
Så rackarns skönt och total lycka…Om vi får möjlighet nån gång så blir det en pool på våran gård…hoppas, hoppas…

Önskar dig en fin söndag!

Kram Mamman


Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...