Josephine

Elsas Dagbok

Annons

Jag gjorde ett bus…

Godmorgon fina!

Jo du…jag sprang intervallerna som jag skrev om igår! Och jo du…det var superjobbigt och det känns i benen idag vilket jag diggar skarpt. Och jag sprang även fler än jag skulle eftersom jag glömt antalet på 200 meters intervallerna, hahahaha. Sprang 4 gånger istället för 2 gånger… Här kan du läsa om upplägget. 

Gillar verkligen att känna att benen jobbat hårt. Regnet öste ner jag sprang men jag gillar ju att springa i regnet så mig gjorde det inget.

När jag nästan var klar så upptäckte jag till min fasa att det var uppsatt lappar där det stod att löparbanorna var avstängda! Hjälp tänkte jag och så sprang jag klart, hahahaha. ”Jag är en busunge” som Elsa brukar säga:) 

Undra varför de var avstängda? För att det regnade eller? Det kan ju inte göra nått att de springs på löparbanan, det är väl därför de finns till eller? Det var inte kritade heller…

   Slutsatsen av detta pass är att jag kommer att göra om det fler gånger. Tummen upp på det!

Sen åkte jag hem dyngsur av regnet och åt en smarrig pasta bolognese som min bästa man gjort. 

Nu rockar vi igång fredagen. Snart är det fredagsmys och Elsa har beställt popcorn och det är jag verkligen med på. Jag älskar popcorn! 

Rock on! Du är värdefull!

Kram Mamman 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Idag blir det något nytt

Godmorgon fina!

Vilken gårdag! Fullt ös medvetslös är nog det rätta att säga:)

Vi hade ”lilla OS” på skolan för barnen och som de kämpade. 10 stationer som skulle genomföras och som de genomförde dem, med bravur! Vilka superhjältar hela bunten. Jag är så rackarns imponerad!

 Även alla fröknar och magistrar som såg till att allt flöt som de skulle är superhjältar av rang. 

Jag fick även ett besök av Gogrodan Elsa på mitt nya jobb. Det gjorde mig riktigt glad. Jag tycker det är toppen att hon vet var mamma jobbar och hur det ser ut där. Blir så mycket enklare när vi pratar om mammas jobb. 

 Goding❤️

Gissa om jag var slut i både knopp och kropp när jag kom hem…Jag hade stått och gått mest hela dagen (hej hej världens bästa vardagsmotion) så mitt träningspass som jag hade på mitt schema på kvällen var riktigt tungt att genomföra.

Men jag gjorde det ändå och jag la även på lite extra intervaller. Lika bra att köra mig sopslut när jag ändå höll på, hihihi. 

Idag blir det till att testa något nytt…Jag ska köra intervaller på bana runt Stålringen när jag slutar för dagen. Upplägget ser ut såhär…

2*800 meter

4*400 meter

2*200 meter

1 min vila mellan varje.

Det kommer att bli tungt men det är bara att bita ihop. Det ska bli riktigt skoj att pröva detta upplägg! 

Önskar dig en fin dag!

Kram Mamman 

Kommentera (2)

Kommentera

  1. Eva Edenhag

    Låter som nya jobbet är en fullträff, så roligt 😊 Dessutom får du träna på betald arbetstid, kan det bli så mycket bättre 😂 Har du tänkt på att om några år, då får du o Elsa samma ” arbetsplats ” 😊😊

Se fler...
Annons

I denna tragedi finns bara förlorare…

Godmorgon fina!

Han var ett barn och han hette Josef, han var åtta år,  han hade ett helt liv framför sig och han fick sätta sitt liv till i ett gängkrig som inte verkar ha någon botten eller något slut…

Nu är ännu en familj i trasor för resten av deras liv. En mamma och en pappa har förlorat sin son. Josefs syskon är utan sin bror…och detta på grund av ett gäng förlorare som ”krigar” mot varandra på grund av något som de redan glömt vid det här laget.

Det är helt åt helvete på ren svenska. Hur kan samhället ha misslyckats och låtit detta fruktansvärda gängkrig fortsätta såhär långt? Så långt att ett oskyldigt barn fått sätta livet till.

Vi bor ju i Sverige, ett land där vi ska känna oss trygga. 
Trygghet är något som så många människor inte längre känner i vårt land. Jag är en av dem…Tragiskt på alla sätt och vis och ett misslyckande från samhället. 

Det är redan försent när denna tragedi redan inträffat. Samhället har misslyckats nått så katastrofalt. Att ministrar från regeringen står och mässar om fler poliser, mer lärare i skolan, strängare straff för gärningsmän osv har ingen betydelse nu när det redan inträffat.

De kriminella som håller med med denna typ av kriminalitet måste på nått sätt redan visat tecken redan i tidiga år. Vad gjordes då? Såg man mellan fingrarna och släppte problemet vidare? Eller gjorde man vad man kunde men misslyckades ändå?

Och du som kastade in handgranaten och tog Josefs liv, jag tycker synd om dig…Var det ingen som såg dig som barn? Var det ingen som såg dig och berömde dig när du gjorde något bra? Var det ingen som tog upp dig i famnen och tröstade dig när du var ledsen? Var det ingen som sa ifrån när du gjorde fel? Hade du ingen förebild eller hade du kanske fel förebild? Var det ingen vuxen som såg dig och agerade när det sakta men säkert gick åt fel håll? 

I denna tragedi finns bara förlorare…

//Mamman

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Tack för din anmälan!!! 

Godmorgon fina!

Så var måndagen gjord och tisdagen är här.

Tänk dig att få komma till ditt jobb och mötas av barn som springer fram till dig, ropar ditt namn utav glädje och ger dig en kram. Det får jag mötas utav och det är helt fantastiskt underbart! Snacka om att jag dragit en högvinst. Tack till mig själv för att jag vågade ta steget och byta jobb! 

Dagen på jobbet gick i ett och helt plötsligt var det dags för att åka hem. När det finns att göra hela tiden så går tiden väldigt fort. 

Kvällen gick åt till att vakta datorn och mysa med Elsa. Du kanske undrar varför jag vaktade datorn och det ska jag berätta för dig…

Jag har anmält mig till AXA kvartsmaraton igen som går av stapeln nästa sommar! Jippikayjei så roligt!  

De släppte platserna klockan 19 och jag ville ju vara säker på att få en:) så jag satt som ett klistermärke vid datorn, hahahaha. 

 Vi har bokat samma stuga i Åre även nästa sommar men då blir vi borta i två veckor. Det finns så rackarns mycket som vi vill göra i fjällvärlden. Gissa om jag tycker att det känns alldeles för länge tills nästa sommar, hahahaha. 

Nu rockar vi loss tisdagen och gör dagen till en bra dag!

Du är värdefull!

Kram Mamman 

Kommentera (4)

Kommentera

  1. Eva Edenhag

    Härligt mål att se fram emot. Att få göra det du tycker är så himla roligt, o dessutom i fjällvärlden, svårslaget vill jag säga 😊. Jag vill så gärna ta en tur upp till fjällen nu i höst, fä se om vi hinner, den önskan ligger iaf på prio listan. Men vi har ju så mycket för oss hela tiden. 😄😄

Se fler...
Annons

Jag är lite galen…

Godmorgon fina!

Jag är allt lite galen! Man kan ju tro att jag blivit typ mångalen:)  

  När du läser detta så har jag just avslutat ett träningspass i ottan. Det bidde ett Almenäspokalenpass… 6 upphopp, 10 armhävningar, 20 knäböj och så 200 meters löpning X 6 varv! Jobbigt men ack så skönt. 

 Varför jag gör detta så tidigt är för att pappan och Elsa är lediga och hemma idag (föris tänkt) samt för att jag är lite galen;) Jag är en morgonpigg jäkel:) 

Nu ska jag duscha och äta frukost och njuta av min bedrift. Sen väntar en bra dag på jobbet. Det är första gången på många många år som jag verkligen längtar till ett jobb. Och du, det är en rackarns härlig känsla! 

Önskar dig en fin start på veckan och en härlig måndag.

Kram Mamman 

Kommentera (0)

Kommentera