Josephine

Elsas Dagbok

Annons

Idag ska vi hälsa på Gregers kusiner…

Godmorgon fina!

Som rubriken lyder så ska vi idag åka iväg till Lycksele djurpark och hälsa på Gregers (våran björns) alla kusiner som bor där. 

Vi ska alltså besöka Lycksele djurpark och det ska bli så rackarns roligt. Jag var där som barn och jag minns att jag upplevde djurparken så stor. Den tog liksom aldrig slut än hur länge man traskade runt där. Tror inte jag kommer att uppleva det så denna gången, eller:)? 

De har även ett stort lekland där för barnen med olika karuseller och annat skoj. Såg att de bland annat har samma mini bergochdalbana som de har på Furuvik och som Elsa älskade att åka. Gissar att det blir några turer idag med:) Snacka om att hamna i lekhimlen för nån timme. 

Vi kommer även att sova över i Lycksele för ikväll ska jag äntligen få träffa mina brudar från förr. Äta och sitta och surra, kan liksom inte bli så mycket bättre. Det är gammal vänskap som aldrig rostar. 

Önskar dig en fin tisdag. Kom ihåg att du är värdefull!

Kram Mamman    Synd bara att pappan inte är med…Nästa gång så får han följa med❤️
 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Två pass!

Så rackarns skönt! Två träningspass avklarade idag!

På morgonen bidde det intervaller och därefter löpstyrka i solskenet och nu har jag nyss kommit hem från ett helt underbart löppass i regnet.

Jag är verkligen gjord för att springa i regnet. Det går så lätt och det är så skönt. 

Trotsade ännu en gång min björnrädsla och drog iväg upp mot Hemberget här i Gargnäs. Ska visa dig en dag hur rackarns brant det är när du ska springa uppför och nerför lät jag benen trumma på. Ska köra mördarintervaller nån dag när vi är här.

Nu ska jag väcka mitt sovande barn som dammat av en tre timmars sovning. Norrlandsluften gör götta för sömnen. 

 Heja mig!

Kram Jossan 

Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...
Annons

Vilken drömresa! 

Godmorgon fina!

Nu är vi framme hos mormor. Vi kom ju igår eftermiddag efter en bilresa på nätta 72 mil! 

Jag är så rackarns imponerad av Elsa och hennes bilåkande. Och av min körning såklart;) 

Jag hade ärligt gruvat mig lite för den långa resan upp för det går ju liksom inte att serva Elsa när jag kör bilen och hon sitter bak i bilen. Det blev ju att låta henne vänta tills det fanns nått lämpligt ställe att stanna på om hon behövde hjälp med nått. 

Men det gick så jädrans bra! Så lite gnäll och så mycket skratt. Hon kollade på film, spelade spel, vi sjöng och jag hittade på en ny pruttsång:) Hon sov i två omgångar och helt plötsligt var vi framme hos mormor. Hallelujamoment säger jag bara. Vilken drömresa! 

Väl framme hos mormor så blev det mat och sen skulle hon ut och hjälpa mormor med kvällssysslora ( vattna blommorna ) 

    
    
   Gissar att denna vattenslang kommer att bli en favoritsyssla hos mormor:)

Idag så blir det en lugn hemmadag. Efter frullis blir det intervallträning och löpstyrka för min del. Mormor ska ratta Elsa i vagnen på en promenad. En bra start på första semesterdagen.

Ha en fin måndag! Du är värdefull!

Kram Mamman 

Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...
Annons

En lång resa…

Godmorgon fina!

Nu bär det av mot Sherwoodskogen eller närmare bestämt Gargnäs. Gargnäs är byn som ligger mellan himmel och vatten. En naturskön liten by med en massa vatten runtomkring mitt i riktiga Norrland.

Idag bilar jag och Elsa till mormor. En nätt liten sträcka på lite över 70 mil. Nä i te 7 mil, 70 mil!

Det kommer att gå bra. Vi har små mål efter vägen, blir lättare då. Jag kommer förmodligen att hitta på en sisådär 20-30 nya barnlåtar idag (borde spela in dem ju;) Vi kommer att avhandla de flesta samtalsämnen som du kan komma på så vi kommer att få roligt på vår bilresa upp.

Det ska bli så skönt och skoj att komma till riktiga Norrland. Bo på hotell momo och bli servad, behöver det nu. Träna mycket,äta gott och träffa gamla vänner. Slappa och bara vara. Inte ställa nån väckarklocka utan sova så länge vi vill.

Pappan lämnar vi tyvärr hemma…Han ska jobba och så ska han byta golv i huset på kvällarna. Tack världens bästa man och pappa. Vi kommer att sakna dig❤️

Önskar dig en fin söndag.

Kram Mamman

  Sommar…❤️

Kommentera (4)

Kommentera

 1. Eva Edenhag

  Hoppas ni får en fin resa o härlig vecka hos mommo 😊
  Vi ska inte så långt idag, en tur till wiskykällan, tillsammans med Anna o Erik, , en trevligt lite utflykt. Ha de så bra.

 2. Elisabeth

  Välkommen hem till Norrland å kör försiktigt. Tänk på att det finns bara 1 av just Du å 1 av just Skruttan😊
  Här i Lse är vädret fint solen skiner hoppas att de gör de typ 13 mil bort pxå☺

  1. Josephine
   Josephine

   Tack snälla du! Nu har vi landat hos momo och vädret är toppen! Passerade Lycksele för nån timme sedan och där sken också solen. Kram💕

Se fler...
Annons

Jag tror jag övervunnit min björnrädsla…

Det bidde inte en mil för mig idag. Det var alldeles för varmt för mitt tyckte och smak men det bidde i alla fall 8 km som jag är supernöjd över.

Mest stolt är jag över att jag tror att jag börjat övervinna min rädsla för Greger (björnen) trots att jag innan jag drog iväg kollade på en film som min bror skickat till mig. 

Det var en filmsnutt från Kolmården där en björn klättrar högt som f n upp i ett träd🙈

Men jag drog iväg ändå jag och min björnbjällra. Heja mig!

 Nu är det snart grillmiddag igen:)

Kram Jossan

Kommentera (0)

Kommentera