Jannice

Vår underbara dag i Furuvik!

Jag är så glad att vi fick en VIP inbjudan till premiäröppningen av Furuviksparken i år igen. Vi kom iväg i tid hemifrån men vi kom fram lite senare än vad jag hade tänkt. Vi blev lite fulla i skratt när vi kom fram faktiskt, vi parkerade i nästan exakt samma ruta som vi gjorde förra året och när vi klev ur bilen så såg vi Mirka med familj och dom parkerade på nästan exakt samma ställe som dom gjorde sist. Vi tajmade varandra 2 år i rad.. haha!

När vi kom till ingången fick vi lite information och våra åkband och sedan blev vi fotade på röda mattan. Jag hoppas att det går att få tag på bilderna den här gången, kan vara kul att se familjen samlad på en bild någon gång :)

När vi kom in i parken så började vi med att titta på alla djuren. Freja var inte så där jätteintresserad av dom och aporna gick vi bara förbi. Jag tror det bara var grisarna och kamelerna som hon tyckte var roliga!
Vi tog en tur i floden också där vi fick se lamor och flamingos :)

Förra året hann vi inte med äventyrsön men det gjorde vi den här gången. Nora och Amanda gick en liten tipsrunda och sedan gick dom balansgång med knuff :)

IMG_9778

IMG_9940

IMG_9953

IMG_9898

IMG_0137

IMG_0120

12.30 var det dags för gemensam lunch för oss inbjudna och vi hade tur som var där i tid så vi fick platser vid ett bord. Några fick sitta på läktarna och äta. Vi blev bjudna på någon kycklingwok och jag tyckte det var riktigt gott. Barnen var lite mer skeptiska men det är dom till det mesta ;)

IMG_9990

IMG_0002

Efter lunchen så var det bara karusellerna som hägrade! Nora och Amanda hade längtat som några galningar och dom sprang mest omkring själva. Nora åkte Extreme ensam, ingen av oss andra tordes åka den. Jag har blivit en ”chicken” sedan jag fick barn.. eller så är jag mer rädd om livet ;)
Freja åkte också en del karuseller och hon tyckte det var jättekul. Jag lurade med henne i larven och det gick faktiskt jättebra, hon blev inte ledsen. Hon sa att den var rolig men läskig så vi åkte den bara en gång.
Vi gick en liten promenad med henne framåt eftermiddagen så att hon fick sova en stund och det behövde hon verkligen. Hon sov ingenting alls i bilen på vägen ner.
Nora lyckades övertala mig att åka berg- och dalbanan och jag trodde att jag skulle dö ett tag men det var ju skitroligt. Hade glömt bort den där känslan av skräckblandad förtjusning och suget i magen. Nora och Amanda hade jättekul åt mig eftersom jag skrek så mycket ;)

Träffade även på fina Therese som jag pratade lite med men jag är så blyg av mig så jag fick inte ur mig nåt vettigt alls.
Såg flera andra bloggerskor, vars bloggar jag har läst i evigheter men jag tordes inte ens heja eftersom dom förmodligen inte har någon aning om vem jag är och jag vill inte framstå som nån ”stalker”.. Haha.. måste bli bättre på det där, bli lite mer framåt ;)
Så förlåt till er som jag bara tittade på men inte sa något! :P

IMG_9967

IMG_9989

IMG_0024

IMG_0034

IMG_0048

IMG_0061

IMG_0164

Efter att vi fått i oss lite middag så åkte vi lite fler karuseller innan det var dags att se Stiftelsen spela.
Och så himla bra dom var.. men jag hade inte förväntat mig något annat heller! ♥
Jag stod och höll i Freja i famnen under nästan hela tiden då dom spelade och vi dansade och sjöng (eller jag gjorde).

IMG_0211

IMG_0214

IMG_0215

Det blev en perfekt avslutning på en helt underbar dag!

Alla tjejerna somnade strax efter att vi lämnat Gävle och dom sov hela vägen hem. Våra fötter värkte (och gör fortfarande) och jag fick lite solfrossa.
Det var så otroligt varmt och vi drack litervis med vatten och dricka under hela dagen.
Tur att jag hade packat med mig solkrämen till barnen!

Nu ser vi fram emot nästa års premiäröppning.. ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.