Middagstips – snabb och enkel sommarsallad – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Middagstips – snabb och enkel sommarsallad

Igår gjorde jag en riktigt god sallad till middag. Barnen åt köttbullar och fullkornspasta och jag använde några rester av deras pasta till min sallad. Här kommer mina ingredienser till en riktigt god sallad. Jag slängde på några jordgubbar som jag hade kvar från helgen. Nästa gång ska jag ha vattenmelon i salladen, det är också riktigt gott tycker jag. Nåt annat som är riktigt gott att ha på sallad är granatäpple. Förut har jag inte varit så förtjust att ha frukt i mat eller sallad, men nu älskar jag det. Tipsa gärna om frukter som är goda att slänga ner i en sallad. Nåt som passar till tonfisk kanske?

Jag använde: 
Blandsallad
Rödlök
Ägg
Jordgubbar (sååå gott att ha i)
Majs
Broccoli
Gurka
Fetaost
Räkor
Fullkornspasta
Salt
Peppar
sallad

Eeeexakt såhär vill jag ha äggen när jag kokar ägg. (Kokade i 6 min) Äggvitan får inte vara lös men gulan får heller inte vara torr. Gulan ska gärna vara krämig men inte rinna ut över hela maten. Hur vill du ha dina kokta ägg?

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Du måste prova min favorit sallad- sallads mix, vattenmelon, lime, mynta och fetaost. Alltså SÅ gott hag hartit den varje dag till lunch i en vecka nu!