Angelica Lagergren

Nu slutar jag blogga…

TEKNISKA PROBLEM: 

Ni är många som undrar vad som händer med bloggflytten så jag svarar här. Det är tyvärr tekniska problem som gjort att flytten tar tid. Jag hoppas och tror att bloggen är live på amelia.se (fortfarande angelicalagergren.se) under dagen! Kramar 

 

… här på LOPPI! Det har blivit dags för mig att berätta för er vad som händer och sker. Jag har vetat om det länge men inte fått säga någonting. Nu är det officiellt! Jag flyttar min blogg till amelia.se. Jessica kommer också att flytta sin blogg dit, men vi fortsätter som vi gjort innan. Att blogga från varsin blogg. Från och med i morgon hittar ni alltså angelicalagergren.se hos amelia och Bonnier istället för LOPPI-familjen. För en familj har det varit. De tog emot oss med öppna armar när vi (jag och S) flyttade från Spotlife. När skilsmässan var ett faktum var det inga problem för mig att gå från herrochfrulagergren.se till angelicalagergren.se.

Foto Nathalie Nyberg 

Nu är det dags för mig att tacka för mig här. Det har varit en fantastisk tid hos LOPPI och vi kommer ha fortsatt kontakt. Vi har knutit fina band och även om vi inte längre är toppbloggare hos LOPPI kommer vi alltid ha ett speciellt band. Fina LOPPI. Bästa Katarina och Charlotta i spetsen. Felicia och sälj-gänget som sålt samarbeten till bloggen och Tvillingpodden. Jag vill tacka alla tjejer på LOPPI från botten av mitt hjärta. Ni är grymma. Girl power och good vibes only. Kör hårt!

Och till er som läser min blogg, fortsätt gärna följa mig på amelia.se. <3 Ni är bäst, det vet ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (19)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ann

  Jag följer din blogg men sedan flytten igår går det inte att hitta din blogg☺️ Tack för bra innehåll?

 2. Diana

  oh jag följer gärna med men vart är adressen, kommer det att vara samma för jag hamnade här direkt nämligen, inte på amelia.

   1. Linn

    exakt samma för mig med och det går gjort att jag läser de bloggarna mer sällan. Man borde kontakta Bonnier fast å andra sidan borde väl känna till problemet?!

Se fler...