Angelica Lagergren

Peppad på ny vecka

Det känns lite upp och ner nu när arbetsveckan börjar på en tisdag istället för på en måndag. Någon som håller med? Idag sitter vi på kontoret här i Åkersberga och jobbar. Jag har svarat på mail, skrivit ett samarbetsinlägg till bloggen och planerat kommande youtube-klipp med Cissi. Vi kommer tillbaka på YT, det blev en paus där också mitt i allt. Men vi är på G med nytt material. Jag är peppad på en ny vecka och det känns som att min energi är på väg tillbaka. Skönt!

IMG_3014Förra veckan köpte vi fler gröna växter till kontoret och det känns redan mysigare här. Vi har satt upp några tavlor också och piffat lite extra. Ett inredningsinlägg härifrån kontoret kommer upp i veckan. Den lilla växten och krukan på bilden hittade vi på Plantagen. Söt tycker jag!

IMG_2908Jag har en liten växt och likadan kruka på skrivbordet också. Nu gäller det bara att vi kommer ihåg att vattna växterna. Jag tror att vi valde tåliga växter den här gången. Vår fina palm som vi hade dog ett par gånger och nu senaste gången den vissnade återhämtade den sig inte som förut. Jag tycker att det är tråkigt att ta död på växter…  Vi är ju inte här så ofta som vi skulle vilja. Vi jobbar ju även inne i stan. I morgon blir det en sån dag, en LOPPI-dag. Det är en månad sen jag var där sist, innan Thailand. Vi ska spela in ett avsnitt av Tvillingpodden med Josefin Knave. Ser så mycket fram emot det! Jag älskar att prata förlossningar, värkar och nyfödda bebisar.

twins

Foto Sandra Rogers

När jag ser den här bilden saknar jag inte alls det långa håret. Konstigt det där, hur man ena sekunden kan älska att ha långt hår och nu känna sig som snyggast i mitt korta. Och just det, vi släppte ett nytt avsnitt av Tvillingpodden igår. I veckans avsnitt berättar vi 10 saker ni kanske inte visste om oss. Och sen svarar vi på veckans problem som handlar om att inte längre tända på sin partner. Happy lyssning!

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej undrar om ni inte kan skriva en ”to do list” när man precis plussat?
    Lite svårt att få tips och råd av kompisar om man väljer att inte gå ut med graviditeten tidigt

  2. Sofia

    Det finns en självvattnande vacker glaakula på lagergaus som jag ska köpa hem så slipper man tänka så ofta på vattnandet ?