Angelica Lagergren

Event i Göteborg

I samarbete med Akademikliniken 

I slutet av mars hade jag och Jessica ett mysigt och lyckat event i samarbete med Akademikliniken. Vi bjöd in till en skönhetskväll där vi bjöd på hälsosamma wraps, färgglada juicer och smoothies. Vi pratade om våra skönhetsbehandlingar som vi gjort och alla fick ställa frågor till Akademiklinikens experter som var på plats.

Alla gäster som kom fick med sig varsin härlig goodiebag. Nästa vecka är det dags för event i Göteborg och Malmö. Till Göteborg finns det ett fåtal platser kvar, vill du komma? Maila till [email protected]. Läs mer i inbjudan längst ner i blogginlägget. Alla bilder i inlägget är plåtade av bästa Sandra RogersSandra_Rogers_Photography_(64)

Fina bloggkollegan Linnéa Siedel var på plats. Sandra_Rogers_Photography_(6) Annika Norman hade stylat mig och Jessica. Min blus kommer från By Malina och byxorna är från Marville. Armbandet kommer från Sif Jakobs. Sandra_Rogers_Photography_(121)

Vi hade tipspromenad där gästerna kunde vinna presentkort på Akademikliniken värde 2.500 kr. Vi kommer ha tävlingar på plats i Malmö och Göteborg också. Sandra_Rogers_Photography_(48)

Sandra_Rogers_Photography_(82)

Sandra_Rogers_Photography_(170)

Sindy Niklasson kom och minglade med oss. Sandra_Rogers_Photography_(132)Therese Wickman är också en bloggkollega som vi har lärt känna via LOPPI. Så mysigt att även hon ville komma och prata skönhet med oss.

201704020811336314_sbig

Jag lånar en bild från bloggaren Louise Andersson som även hon var på plats. Hon har fotat av den fina goodiebagen. Berry Toner är väldigt bra och doftar ljuvligt.

17190782_10158416481495381_1768613349093103004_n

Stockholmskvällen har alltså redan varit och nu väntar Göteborg och Malmö. Det finns endast ett fåtal platser kvar till eventet i Göteborg nästa vecka. Jag hoppas att vi ses då! Var du på plats i Stockholm och vill se alla bilder från kvällen? Maila mig på [email protected] så skickar jag över bilderna.

/Angelica

I samarbete med Akademikliniken 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.