theresewickman

Therese Wickman

Annons

TA SOMMAREN & RESORNA TILL DITT HEM!

( Detta inlägg är i ett samarbete med DearSam )

 

 

Vilken dag att vakna upp till, solen skiner in genom fönstret & även om det fortfarande är kallt ute så kan man känna att våren snart är här.

Jag som älskar att resa runt i världen, bada i vattenfall, plocka frukt i det fria, njuta av skuggan under en stor Palm, dricka goda smoothies ser inte bara fram emot våra kommande resor vi har framför oss utan det fick också bli mitt val av tema på tavlorna vi beställde i förra veckan.

 

I går hjälpes vi åt att sätta upp dom & plötsligt förvandlades hela rummet till sommar, minnen från tidigare resor & längtan efter nya äventyr!

Jag fullkomligt älskar ”djungeltema”. Någon mer än jag?

 

 

 

Banantavlan hittar du HÄR   Ananastavlan HÄR  & Lövtavlan HÄR

 

Det jag gillade allra bäst med DearSam var deras billiga priser & det stora urvalet på prins. Fanns allt från Barnprints, till köket, Vintage, Grafiska motiv, Botaniska motiv & mycket, mycket mer..

Kika in själv på deras hemsida HÄR för att leta efter dina egna favoriter, dessutom har jag nu glädjen att få dela med mig av en unik rabattkod på hela 30% rabatt. Det enda du behöver göra är att uppge koden : Therese30 vid din beställning.

 

Önskar dig en fin kväll!

Puss & kram

Kommentera (0)

Kommentera

Annons