Therese Wickman – Lev ditt liv som DU vill leva det och inte som någon annan vill att du ska leva!
theresewickman

Therese Wickman

Annons

PRESSRESA I DANMARK!

Halloj vännen!

 

Lilleman ligger & sover ute i vagnen & jag njuter av en kopp kaffe & har öppnat upp kontoret för dagen.

Matheus brukar sova ganska dåligt i vagn, kanske runt en timme & i hans säng kan han ibland sova upp mot nästan 3 timmar. Men tycker det är viktigt att han får frisk luft & nu när våren är här & sommaren närmar sig så kommer det förmodligen bli en hel del utflykter & där han bara kommer ha möjlighet att sova i vagn. Så tänker det är lika bra att han vänjer sig 🙂

 

Runt lunch kommer min vän Sara hit på lunch. Brukar sällan ha tid att träffa vänner så där spontant i vardagen då dom flesta jobbar, men just nu är Sara hemma på gravidpenning så då är det bäst vi passar på.

 

I eftermiddag ska jag in till stan på ett viktigt möte för ett par timmar, vi har samlats en större grupp influencer från Örebrotrakten inom olika kategorier som framöver kommer träffats då & då för att utvecklas men även träffa företag för att skapa långsiktiga samarbeten med. Så himla kul att äntligen kunna träffa kollegor, bolla ideer & utvecklas.!! För än så länge är vi ganska ensamma i vår bransch & det är få runt om som faktiskt förstår baksidan av vårt arbete & hur mycket tid & engagemang det krävs för att driva sitt egna företag.. Får ofta höra från folk som inte är så insatta att det jag gör inte är ett riktigt jobb… Tänk om dom bara visste…

 

 

 

Efter mötet ska jag åka hem för att hämta upp familjen, packa in i bilen & sedan fara iväg mot vår pressresa i Danmark för 5 dagar.

Vi har ett program vi ska följa, vilket innebär att vi har bestämda aktiviteter vi ska prova på varje dag. Några saker som är inbokade är att besöka ett Zoo, gå en höghöjdsbana, besöka Legoland, Lalandia mm, samt så ska vi bo på ett par olika boenden.

Vill ni jag skriver till er dag för dag vad vi gjort & upplevt, hur det var & om jag kan rekommendera det?

Kanske är det någon av er som funderar på en semester i Danmark? Något extra ni vill jag ska skriva om?

Ha en fortsatt fin dag!

 

Puss & kram

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...
Annons