Therese Wickman – Lev ditt liv som DU vill leva det och inte som någon annan vill att du ska leva!
theresewickman

Therese Wickman

SUSHI MIDDAG OCH PROVFILMNING FÖR NYA SUNE MUSIKALEN!

Godkväll!

 

Kom ganska nyss hem från kvällens Företagsevent. Så himla trevlig kväll och vi blev dessutom bjudna på massvis av sushi, en middag helt i min smak.  Förutom underbara kollegor träffade vi ikväll flera lokala företag. Riktigt givande och jag tror på en hel del givande samarbetspartner. Så kul när det är lokalt!

 

 

Tidigare idag fick jag ett telefonsamtal. Det var ett företag som ville träffa Kidh för en audition.  Dom söker någon som kan spela Håkan Bråkan i den nya Sune musikalen och det skulle verkligen passa Kidh 🙂 Vi kallar han Håkan Bråkan ibland.

Kidh som älskar att spela teater och spela in tv blev superglad över förfrågan och bestämde sig att han vill åka upp till Stockholm på Måndag för att provfilma för rollen.

 

Jag som skulle upp till Stockholm över dagen på Tisdagen kommer nu i stället åka upp redan på Måndagen tillsammans med Kidh. VI kommer provfilma och sen sova kvar i och med att jag ska på ett jobbuppdrag på förmiddagen dagen efter. Som jag längtar. Tänk en natt på hotell, lite egentid med Kidh och förhoppningsvis en hel natts sömn. Halleluja!

Min mamma lovade att sova här hemma på Måndag hos oss tillsammans med Ellah & Matheus  så vi har möjlighet att komma iväg <3

 

 

Så liten han var här, min älskade lilla unge!

 

Hoppas du haft en fin dag!

 

I morgon är det Fredag, Jippi! och jag är mammaledig med Matheus. Funderar på vad vi ska hitta på, men vi ska framförallt mysa , massor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...