Therese Wickman – Lev ditt liv som DU vill leva det och inte som någon annan vill att du ska leva!
theresewickman

Therese Wickman

Annons

SKA VI SEPARERA!?

Hej vännen, har du haft en fin start på veckan?

 

En fråga jag får då & då är om jag & Constantin har planer på att separera & svaret är Nej på det., så Sorry Girls 😉

Åh ,andra sidan kan jag ibland tänka efter ett bråk att det vore så himla skönt att leva själv igen, bara jag & barnen , men ångrar mig lika snabbt av bara tanken.

Är ungefär samma känsla som när man efter barnens tjat , tjafs & gnäll en hel dag med varandra vill packa väskan & åka bort för ett dygn 😉

Känns också som om vi är på väg upp ur den lilla svackan vi försvann ner i precis innan jag blev gravid. Men en vecka borta i Dubai , & några dagar under helgerna i från varandra har gjort gott för oss. VI har fått chansen att sakna varandra & längtat…..

Men Constantins jobb situation börjar bli extremt jobbigt för honom, mig med för den delen & den skapar en  oro, frustration & irritation som inte skulle behöva finnas .

Det gör mig också väldigt besviken att han inte ens får komma till en jobbintervju när han sökt så många jobb. Framförallt när jag vet att det till och med är människor på vissa av dessa arbetsplatser som verkligen inte sköter sitt jobb, som inte dyker upp, som har missbruksproblem & så får inte ens C komma på en intervju & jag känner bara att dom verkligen går miste om en skitbra arbetare rent utsagt. Han är alltid först på jobbet & går sist, han sliter , han gör sitt jobb & mer därtill, men får nu inte någon chans för att han inte kan flytande svenska. Hallå? Vi är i Sverige 2019 & han kan dessutom en hel del svenska, både förstå & prata själv. Sen kan jag förstå att i vissa yrken så behövs det flytande svenska. Men på exempelvis ett lager?

Hela denna situation är nog det som är jobbigast för oss just nu, att vi lixom inte ser ett slut på detta.  Men men, vi drömmer ändå om en ljus framtid & försöker lyfta varandra när vi känner oss trångbodda & vill köpa hus att en dag, en dag kommer det vara vår tur <3

 

Kände att frågan om vi ska separera började handla om något helt annat. Haha, så kan det bli ibland!

Ta hand om dig & vet du något jobb, hojta till <3

 

Puss & Kram

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (3)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Tänker jobb som personlig assistent exempelvis. Jag jobbar inom den branschen och det är alltid ont om personal. Vet ju inte hur pass bra svenska han kan såklart, man måste ju förstå vad brukaren/kunden säger och ber om. Men samtidigt så lär man sig väl bäst svenska när man arbetar tänker jag. Annars som lokalvårdare borde väl inte behöva kunna så bra svenska? Tidningsutdelare på natten kanske?.
  Hoppas det löser sig snart och tack för en bra blogg! 😊

 2. Nettan

  Hej Therese.
  Det kanske finns ett jobb i en charkprodution. Fast med bil ca 1,5 tim från Örebro, enkel resa!
  Om situationen blir så tuff att avståndet inte spelar ngn roll, maila mej.
  Med vänlig hälsning,
  Nettan

 3. Madde

  Hoppas det löser sig med jobb. Måste väl finnas många jobb där man inte behöver kunna svenska? Men kommer inte på ett ända nu.

Se fler...
Annons