Therese Wickman – Lev ditt liv som DU vill leva det och inte som någon annan vill att du ska leva!
theresewickman

Therese Wickman

BLEV TILLFRÅGAD ATT CASTA FÖR SNABBA CASH!

God kväll vännen.

Har du haft en bra dag?

Vi har haft ännu en dag ute i backarna. Vi hjälps åt för att få ut så välbehövlig tid som möjligt. I förmiddags var jag ute i slalombackarna tillsammans med Ellah & Kidh medan Karin, Pappas fru tog en promenad med Matheus & fixade lunch till vi kom tillbaka till lägenheten. På eftermiddagen var jag ute med Matheus medan dom stora barnen var iväg i slalombackarna igen, men med Karin som sällskap. Pappa har varit iväg över dagen på ett kundmöte men kom tillbaka lagom till eftermiddagen..

Är så sjukt imponerad över Matheus Endast 1 år & åker skidor. Han är stabil & skulle kunna åka så mycket längre än vad jag tillåter honom.  Dock blir det inte många åk om dagen. Igår blev det 5 åk & idag endast 3 innan han tappade tålamodet. Eller egentligen är det inte tålamodet över skidåkningen han tappar utan han blir skitsur när han kommit upp för rullbandet att han inte får fortsätta åka på bandet & när Matheus blir sur, då blir han skitsur verkligen & ingenting kan fånga hans uppmärksamhet. Då är det lika bra att sluta åka & bara åka när det är som roligast för att det ska bli ett positivt minne.

 

I efter,middags fick jag ett samtal som gjorde mig lite chockad. Det var en kvinna från Sf Studios som ringde & ville ha en exklusive Casting & intervju med Kidh i morgon för en långfilm samt för Snabba Cash som ska börja gå som serie på Netflix.

Kidh som älskar att spela in tv blev superglad över att bli tillfrågad, men kanske mest ledsen över att han missar möjligheten i och med att vi är bortresta.

Frågade om det var försent att komma upp en dag i nästa vecka & det kunde hon inte svara på, men med tanke på att dom nu skulle ha en öppen Casting för rollerna i helgen så gissar jag att chansen inte numera är så stor…  Men men, försöker få Kidh att växa i att det är stort bara i att bli tillfrågad & att Snabba Cash är en skitbra film & att bara det är lite häftigt..

 

 

Vi åker hem på Lördag, en dag tidigare än planerat för att hinna hem till en fotbollscup som Kidh blivit antagen till … Ska dock bli skönt att få en dag hemma innan skola & arbete drar i gång igen 🙂

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.