Therese Wickman – Lev ditt liv som DU vill leva det och inte som någon annan vill att du ska leva!
theresewickman

Therese Wickman

Annons

SNART KAN VI HÄLSA VÅREN VÄLKOMMEN!

Tänk att vi snart kliver in i slutet på Mars & i April kan vi väl ändå förvänta oss att våren gör Entre?

Tänk alla små blommor som kommer blomma i rabatten, alla uteplatser som kommer påbörjas & alla tjocka vinterkläder vi kan hänga in i garderoben och i stället bara klä på sig en vårjacka med matchande springskor.

Underbart!

Insåg precis att jag kanske behöver kolla igenom vad barnen kan ha & inte ha, insåg i morse när jag skulle skicka med regnkläder till Kidh som skulle på utflykt till Skogen att varken Ellah eller Kidh har regnkläder som passar. Kände mig inte som världens bästa mamma där & då precis, så vill vara lite mer förberedd på vårjacka, fleece tröjor, springskor & tunna överdrag..

Tycker det kan bli så himla dyrt, har ju pratat om det förut hur mycket man behöver köpa till barnen inför varje ny säsong då dom växer så mycket. Har dock börjat köpt en del på Second hand samt hos typ Lekmer som har sitt egna märke Kuling som erbjuder samma kläder som andra större märken fast till lägre priser.

 

Kidh fick den gula jackan förra året, kan man hoppas att den passar även i år? Som ni vet älskar ju jag Gult på barnen, det kan ni ju inte ha missat 😉

Du hittar Kulings ytterkläder, stövlar & skor HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons