Therese Wickman – Lev ditt liv som DU vill leva det och inte som någon annan vill att du ska leva!
theresewickman

Therese Wickman

Annons

DET KAN VARA SVÅRT ATT HITTA MED STORA VÄXANDE BRÖST!

Nu när jag varit & är gravid har jag haft väldigt svårt att hitta bekväma underkläder. Det kan ju inte bara vara jag som har det problemet?

Efterfrågade ganska tidigt i graviditet om bekväma gravid & amnings underkläder & ni var väldigt många som sade att Glammom varit absolut bäst.

Sagt & gjort så beställde jag ett par trosor & två bh:ar för att se om det verkligen stämde. Jag ska vara ärlig & tala om att jag var väldigt skeptiskt innan då jag köpt ett antal underkläder från andra butiker som inte alls suttit bra. Dom har klämt & gjort ont eller så har brösten växt ur dom på en gång & det känns slöseri på pengar…

 

Men dessa kläder från Glammom är seriöst dom enda underkläderna jag lever i just nu. Jag som börjat packa BB väskan insåg problematiken med att jag kan ju inte packa dom enda få underkläder jag använder , så jag får nog ta att beställa några fler underkläder nu i veckan för att packa med i väskan.

Jag kan ju inte överleva på endast två amnings bh.ar under hela bebisens första år. För planen är att jag vill amma i ungefär ett år & då vore det ju bra med några fler plagg, eller hur?

 

Denna svarta Bh är både snygg & så skön!

Likaså denna vita bh med spets, är så mjuk & sitter inte åt & klämmer någonstans.

 

I ett samarbete med Glammom har jag nu fått glädjen att del med mig av en rabatt till er & det känns faktiskt extra kul då ni vart så många som frågat om dessa underkläder & efterfrågat bra & bekväma underkläder.

 

Koden är theresewickman & ger dig 20% rabatt på hela sortimentet & räcker en vecka från & med idag!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Annons