Therese Wickman – Lev ditt liv som DU vill leva det och inte som någon annan vill att du ska leva!
theresewickman

Therese Wickman

SÅ NÅR DU DINA DRÖMMAR!

 

I annonssamarbete med Dreams

 

Hej vännen!

 

Grått & trist ute, saknar redan dagarna uppe i Branäs.

Längtar efter ljuset, varmare dagar & till sommaren. Visst är månaderna efter jul fram till att blommorna slår ut extremt långa?

Som ni vet älskar jag Gotland & sedan ett par år tillbaka är mitt mål att komma dit, minst en vecka under sommaren för att semestra med barnen. Men den största drömmen är att någon gång i framtiden kunna köpa mitt egna lilla sommarhus på ön. Vet inte om jag är så förtjust i stället för att det är så enormt vackert eller om det är för att min älskade morfar är född & uppväxt där. Gissar att det är en kombination av båda.

 

Tänkte berätta för er om Dreams, en app jag faktiskt redan använde mig av innan jag blev tillfrågad att göra ett samarbeta tillsammans så det var extra roligt..

Dreams är en app där du sparar till dina drömmar, på ett lätt & roligt vis.

Jag har i dagarna lagt upp en ny dröm, en dröm jag döpt till Gotland. Jag tänkte att jag inte hade pengar till att åka dit i år, men med hjälp av appen så lade jag upp hur mycket pengar jag behövde ha sparat till avfärd mot Gotland.

Lade in 10 000 som mål & appen räknade ut att jag skulle behöva spara 392 kr varje vecka & helt plötsligt känns summan inte speciellt stor. Jag menar 392 kr måste jag kunna dra ner på annat i veckorna?.

Varje vecka har jag valt att det ska dras pengar automatiskt från mitt konto in på mitt sparande & på så vis kan jag & barnen tillsammans med en härlig bild från sist vi var där inspireras & se vårt sparande växer. En bra sak är också att skulle du av någon anledning vilja avsluta ditt sparande så kan du sätta tillbaka pengarna på ditt norlama bankkonto utan några kostnader.

Du kan välja att sätta in regelbundna summor, så som jag, men du kan också sätta in engångssummor på ditt sparande om du t.e.x sålt något, pantat burkar eller på något annat vis gjort något för att få in mer pengar för att snabbare nå din dröm. Kanske drömmer du om en resa med familjen? En lägenhet, en bil, ett körkort eller en ny dator? Vad du än drömmer om så är det superenkelt & väldigt motiverande att få följa sitt sparande direkt i appen.

Varför inte ladda hem appen & börja med att slå in en summa som du vill bli bättre på att dra ner i vardagen & lägg som ett mål att spara under ett år. Kanske ska du sluta röka, sluta köpa utemat , sluta köpa kaffe på stan, börja ta med matlåda i stället?. Oavsett var det är, knappa in den summan i appen, exempelvis 240 kr i veckan så kommer du få svar hur mycket pengar det kommer vara i slutet på året. Det kan bli så mycket mer än man tror & det är det jag älskar mest med appen, att man kan följa sitt sparande så nära & verkligen blir motiverad till att nå sina drömmar..

 

Visste du till exempel att hela 83% sparar mer pengar tillsammans med Dreams?

 

Såhär kan det se ut när du väljer att skapa en dröm, antingen gör du din egna eller tar någon från dom som redan finns.

 

Vill du läsa mer om appen? Det gör du HÄR!

 

Såhär sitt mitt nya sparande ut, min dröm att ta oss till Gotland i sommar. Så roligt att man oftast tänker att man inte har pengar till det & så räcker det oftast med att dra ner på något litet som på snus eller en lunch ute i veckan & så plötsligt kan man uppfylla drömmar.

 

 

Snart älskade Ön är vi på plats igen, vi längtar & sparar för en fantastisk vecka tillsammans <3

Det här är min favoritplats på Jorden…

 

Vill du läsa mer om appen? Då gör du det HÄR!

 

Vad är din dröm?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (2)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Åh, va fint det ser ut!😍 Vart på Gotland är det? Vi va där en vecka en sommar o det regnade hela veckan förutom en dag, då blåste det ist typ storm o va jätte kallt. Så kunde inte bada på hela veckan. Har inte vågad oss dit igen 😂 även om jag förstår att vi hade en väldig otur 😅

  2. Sofia

    Hej!
    Det verkar som att jag och min sambo kommer få en barnfri helg i Örebro i slutet av mars. En stad som vi åkt förbi många gånger men aldrig varit i på riktigt. Har du måhända några tips på saker att göra/se, bra hotell, restauranger osv? Jag kommer vara ganska höggravid – så nattklubbar osv går bort 😊

Se fler...