Angelica Lagergren

Josefin Lustig och Tvillingpodden

Jag och Jessica körde och hämtade upp Malin i morse i Sollentuna innan vi fortsatte mot Västerås. Vi var hemma hos Josefin Lustig och gjorde en lång intervju och en stor plåtning till LOPPI magasin. Malin är verkligen en grym fotograf! Jag kommer självklart kunna visa er mer när tidningen är ute. Men en sak kan jag säga redan nu och det är att det kommer bli SÅ BRA! Jag blev väldigt inspirerad av att vara hemma hos Josefin. Hon har sjukt högt i tak och jordens snyggaste inredningsstil. Jag vill måla om här hemma, jag tror dock inte att jag får med mig Stefan på det tåget. Men jag vill ha rosa, grått i olika nyanser och kanske nåt blått.

reportage

josefin_lustigVi kom fram lite tidigare än planerat i morse och satte oss på Espresso house och filade på frågorna till Josefin. Det är en dröm att få jobba tillsammans med sina vänner. Jag såg att Jessica också bloggat om det, men vi har verkligen haft turen att få jobba med massa duktiga personer till den här tidningen. Att några av alla de människorna är våra vänner är extra roligt.

avsnitt81Idag släpptes dessutom ett nytt avsnitt av Tvillingpodden. Missa inte att lyssna på det! Perfekt när du ligger och solar, tar en promenad, är på gymmet eller ligger inne i soffan när det regnar. Nu är vi sjukt nära en miljon nedladdningar. Jag trooor att vi kommer ha nått det innan midsommar, håll tummarna! Då ska det firas med bubbel och dans.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med Alice. Egentligen borde vi fortsätta fixa på baksidan men jag har saknat den lilla snickesnackaren massor idag, så jag vill leka med henne innan hon ska gå och sova. Dessutom är hjärnan är alldeles mosig efter att ha kört i flera timmar. Det tar verkligen på krafterna att vara 100% fokuserad under flera timmar… Även om jag har körkort (snart haft det i ett år nu, wihoo) behöver jag öva, öva, öva. Jag är fortfarande osäker i vissa situationer och jag kommer bara lära mig och bli bättre om jag kör mer. Tack för peppen idag Malin. <3

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna banana

    Roligt podavsnitt idag, som vanligt! Och vad härligt för er att ni fått ligga! Ni är så härliga som bjuder så mycket på er själva!

  2. Malin-tvillingmorsan

    Åh va spännande!!! Fan har du redan haft körkort i snart ett år.. Vet att jag tänkte när du tog det ” nu ska jag börja å”.. Men har inte kommit någonstans ?? så det lär bli ett mål så ja slipper släpa ungar i snön i vinter! Kram