Angelica Lagergren

Yoga i 30 dagar

Jag läste i Bellas blogg att hon har börjar med nåt som heter ”30 days of yoga” och jag tänkte direkt att det skulle vara något för mig. Igår när båda barnen hade somnat vid lunchen slängde jag på mig träningskläder, tände ljus och körde igång. Jag hann göra nästan hela passet innan Philip vaknade.

Alltså jag ÄLSKAR yoga. Det här första passet var typ som att få massage, haha. Jag är så stel i kroppen och jag njöt verkligen av att sträcka ut alla muskler. Tanken var ju att jag skulle skaffa träningskort den här veckan… men alltså nej. Jag tror jag kör yoga i 30 dagar först nu innan jag signar upp mig på ett gym. Jag hoppas bara att jag hittar tid och motivation att fortsätta varje dag. lagergrenyogaLängst upp till vänster är från när jag och Jessica testade saltyoga för tidningen ShapeUp, jag säger till när tidningen är ute! Bilden uppe till höger är i Beas kläder från Soyoga. Bea bloggar också här på LOPPI! Jag gick på gravidyoga hos henne på Gärdet. Tänk, där inne i magen låg lille Philip och sprattlande runt under yogapassen. Det bästa med yoga tycker jag är andningen. Jag mår så mycket bättre när jag får djupandas och verkligen fokusera på mig själv och ingenting.

För många år sen var jag på ett ställe som heter Bara vara, har ni hört talas om det? Det var ett magiskt ställe. Där startade varje morgon med kundaliniyoga där andningen är väldigt viktig. Just den yogan utlöste väldigt många känslor i kroppen och det var inte helt ovanligt att både en och två deltagare började gråta. Inklusive jag. Jag skulle nog vilja testa det igen, det var häftigt.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. uppochhoppa

    Klart du ska haka på yogautmaningen – du kommer fixa det! Jag gjorde också ett försök när jag vara föräldraledig sist och det höll sig ganska länge faktiskt, men så var det väl nån resa eller nåt som gjorde att jag tappade bort mig, minns i alla fall inte triumfskriket av 30 dagar i rad, men ändå – om det blir 60 dagar varannan dag så är det ju toppen! Och du – kika i er mailbox, för där finns minsann en VIPinbjudan till Blogger Boot Camp, eventet innehåller massa yoga i år så du kommer kunna vara med på det, och kanske gå på föreläsningar om du inte är redo för annan tuffare träning! Hälsa Stefan från mig! //Sofia