Angelica Lagergren

En ny syskonvagn

Även om jag har världens största minne i min nya iphone 6 behöver jag rensa den på bilder. Jag är väldigt dålig på att ta bort bilder även om de är sparade i molnet eller på datorn. Just nu har jag 20 419 bilder och där är det rätt många försök till snygga selfies… jag tror att jag tar typ 15 bilder innan jag får till en som jag är nöjd med. Den här bilden nedanför är en sån där bild som jag är riktigt nöjd med. Jag tror aldrig att jag varit vackrare faktiskt. IMG_0171Där ser man även vår gamla vagn, en Brio go next. Jag kan faktiskt sakna den. Jag gillar vår Bugaboo donkey duo men Brion stabilare och handtaget var skönare att hålla i. Jag är sugen på att köpa ytterligare en vagn, en som fungerar bra i skogen och i snö/slask. Vad har ni för tips? Om lite mindre än två månader blir ju Philip 6 månader och då är det okej att byta till sittdel. Kom med era bäst tips på en bra syskonvagn! Stefan är inte alls lika sugen på en till vagn, men det är jag.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej, kronan är super! Har en duo s så ingen syskonbarn men den är super i snö och slask samt i skogen. Den har ”terränghjul” som gör att den är smidig i skogen.

    Kram
    Sara

  2. Liselotte

    Hej!

    Vi har en tfk twinner twist duo som är helt magisk. Den går in genom dörrar o i hissar. Bra stabila hjul, finns även en handbroms som man kan använda i backar. Min dotter på 1,5 år o min son på 3 månader trivs gott i den .

  3. Fanny

    Vi har emmaljunga double viking och den har funkat bra nu fastän det vart asmycket snö! Självklart är det tyngre (kan ha å göra med att det är två barn också förstås haha) men det går förvånansvärt lätt fram och hjulen ba rullar 😉

  4. Jennifer-s

    Hej! Vi har brio go till vår dotter (född mars -14) och köpte nyss bumbleride indie twin som syskonvagn.

    Brion är precis som du säger stabil och med ett bra gung. Jag läste på som en galning inför lillebrors ankomst om syskonvagnar och kom fram till bumbleriden för den beskrivs som en terrängvagn med gott om plats för barnen och för packning. Googla bumbleride indie twin och kolla gärna på youtube för att se recensioner av den. Jag är iaf supernöjd med den!

  5. Elin

    Ett tips om ni har någon vagn som ni inte använder är att lämna den till någon central dit man kan lämna kläder och saker till flyktingar. Vi lämnade in alla våra ”åk” utom syskonvagnen och det var väldigt uppskattat.

  6. Nathalie

    Mountain buggy! Har haft bugaboo cameleon, donkey och Buffalo. Köpte en Urban jungle nu som promenadvagn. Går 1-2h om dagen med min 7 månaders. Enda nackdelen är att den är framåtvänd men tänker att det inte är så mkt intryck på en promenad ändå (inte störande iaf, som blinkande skyltar)

    1. Mia

      Håller med! Älskar Mountain buggy duon, men den har slutat tillverkas (finns bara en smalare variant, duet, den har en bakåtvänd sittdyna(ej robust dock) till de lite mindre barnen). Så om du vill ha en promenadvagn som kommer funka lääänge- köp Mountain buggy duo på Blocket!