hejhejvardag

Tidigt tisdagstips – om kritik

Stötte på det här och var tvungen att göra ett tidigt tisdagstips. Läs!!
Som jag nämnt tidigare så läste jag detta inlägg av Lady Dahmer och förfasades över den häxjakt som bedrevs. I mitt inlägg om kritik svajade jag som vanligt mellan så många olika versioner av alltihop och blev flummig, som vanligt. Men här hittade jag någon som satte huvudet på spiken: Det är orimligt, av Moralfjant.

Och via det inlägget hittade jag också det här:

”Nä nu jävlar tar vi tjuren vid hornen. Ständigt tycker jag att det munhuggs om God Ton och hur folk ska säga till när andra säger/gör nåt kränkande (oavsiktligt), och hur dom inte ska säga till och jadajada. Så här ger jag lite ovärderliga tips inför hur du bör (och inte bör) reagera om någon påpekar att du förtrycker eller uttalar dig kränkande.”  Länk: Ovärderliga tips från ”Moralfjant”

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. thilde

    Vilken bra lista! Följde med i stormarna runt LD, Apansattigranen och instakontot ”Kvinnohat” och det var en jäkla ögonöppnare för mig. Jag var en av de tysta åskådarna som inte kommenterade men även jag förundrades över vissa kommentarer och tyckte att det borde gå att hålla diskussionen på ett mer konstruktivt och bra sätt. Satt nog till och med och tänkte att alla borde hålla ”god ton” men inser ju att eftersom jag inte tillhör någon av grupperna som kände sig kränkta så kunde jag inte överhuvudtaget förstå varifrån ilskan kom ifrån. Jag ska göra mitt bästa för att bara kliva av och be om ursäkt om jag nån gång råkar ställa mig på någons fot.

    1. hejhejvardag

      Ja men visst var den? Både den och inlägget ovan satte så himla bra huvet på spiken tycker jag!!