Elsas Dagbok

Möhippa för en fantastisk vän❤️

Hallå fina!

Vilken dag…så mycket värme, omtanke, kärlek och glädjetårar på en och samma gång…wow!

I lördags så hade vi möhippa för en av de vackraste människor som jag mött i mitt liv. Hon är så vacker både på insidan och utsidan och hennes namn är Jessica…

Jag är så otroligt glad och tacksam över att hon kom in i mitt liv där på skolgården en dag i september…Det känns som vi har känt varandra ett helt liv men det är knappt ett år. Det är bara så rackarns häftigt.Du och jag Jessica…❤️

Dagen började med att hon blev ”bortrövad” och förd till Högbo där dagens aktiviteter skulle gå av stapeln.

När hon kom fram så fick hon känna på var och en av oss som var med och gissa vem det var…

Därefter blev det dags för en superrolig femkamp som förstås vårat lag vann, vad annars liksom;) hehehehe… Sen badade vi tunna och bastu. Några tokar badade även i det 10 grader kalla vattnet…inte jag dock som den badkruka jag är…

Efter dagen i Högbo så åkte vi tillbaka till Hofors där vi hade party med god mat och dryck.

Det var en helt fantastisk dag och natt och nu längtar jag ihjäl mig till bröllopet! Det kommer att bli mer än magiskt…och som sagt, jag måste börja införskaffa snygga näsdukar till mina glädjetårar.

Kram J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.