Elsas Dagbok

Besked på värderingen av huset… och anmäld till ett lopp jag aldrig testat! 

Godmorgon fina!

Helgen är tyvärr slut…Vi har haft en underbart skön helg utan att behöva göra något på huset. Så rackarns skönt!

Vädret på eftermiddagen igår gick inte av för hackor…så vi var ute en liten stund så Elsa fick sig lite frisk luft.Tyvärr så är Elsa fortsatt förkyld så hon blir hemma med pappan idag. Snorig och hosta.

I lördags så hade vi våra härliga vänner Adam och Jessica här på brunch. Så trevligt! Och de verkade tycka det var göttigt för alla åt med god aptit.

När de åkte så städade vi ett tag…när fyra barn röjt runt så blir det en hel del framdraget, men vad gör väl det? Huvudsaken är ju att barnen har skoj!

Jag hann även med ett braigt träningspass på fabriken på lördagen och en timmes löpning på söndagen. Check på dem!Och på tal om löpning…Jag och min kompis Mari ska vara med i ett lopp här i Hofors som heter ”Bike and run”

Det innebär att en springer medans den andra cyklar. Sen byter man så den som sprang cyklar och vice versa. Så håller vi på i 34 km tror jag det var…Det ska bli så rackarns roligt! Den 23 april är loppet så vi hoppas på att vädergudarna är med oss då. Förra året när vi åkte runt och hejade så vädret allt annat än önskvärt…

Nej nu ska jag åka till fabriken och riva av ett träningspass i ottan…det blir gött det!

Önskar dig en finfin måndag. Du är värdefull!

Och snälla håll tummarna på att det blir en bra värdering på huset…vi får veta idag…

Kram J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.